fredag, juni 16, 2017

Snapchat... Youtube... Hei alle!
I dag legger jeg ut random bilder fra min snapchat denne uken. Etter regnet kom sommer!
Jeg jobber som vi vet hjemmefra, og de siste dagene har jeg kunnet sitte ute å jobbe:)
Å vet der hva... Min absolutte favoritt serie har kommet ut med sesong 4 BADEHOTELLET. Elsker den serien! Så da jeg lager nytt design multitasker jeg ;) Noen masker, og tv-titting. Har dere sett Badehotellet (vises på tv2 og tv2 sumo)?


Søteste Chablis er såklart med på nesten alle bilder ;)

Denne helgen blir det endelig båttur! Som jeg gleder meg! Nytt garn er kjøpt inn, hærlige farger! Å såklart skal det bli et nytt design. Dedikert til Nordnorge! Hvor jeg er så heldig å skal få besøke Fauske Strikkefestival til høsten. Det blir gøy det!


 Denne helgen er det reunion i Bardu, det er nå ca ? siden vi gikk ut fra Bardu Ungdomskole, og ble senere voksen... Jeg kunne desverre ikke komme, men til alle dere som er der: 
Ha en fantastisk helg!!!


 Chatrine Anno 1988 :)

Om noen timer skal jeg ut på tur med båten. Hvis dere har lyst å følge med, legg meg til på snapchat: chatrinehalv 7076
Helgen filmes og blir lagt ut HER etter helgen :)

Så: GOD HELG TIL ALLE!

Håper vi sees på snapchat og youtube:)
(nb: husk å subscribe på iverz sin youtube kanal)

Chatrine1 kommentar:

Siddis back home sa...

Herlig med sommerbilder, her regner vi vekk... ha en herlig søndag hos deg!