onsdag, februar 01, 2017

Henger litt etter.


 I dag er det grått og trist i Fredrikstad. Ekstra koselig er det å jobbe inne på kontoret da. Jeg bare elsker kontoret mitt! Kunne kansje har fornyet det interiørmessig, men så er jeg jo så glad i lotusene mine:) Og ikke minst bildene laget av Karin Lisa Rebecca, de er bare helt fantastiske!!!
Så,... akkurat nå sitter jeg her og designer en genser skal være klar i god tid før påsken. Ser jeg begynner å få det ganske travelt. Må faktisk ni-strikke noen dager nå, samtidig som alt på kontoret skal gjøres. Henger litt etter med alt som skal gjøres i forbindelse med kursene jeg skal holde utover våren. Mye planlegging på den fronten.


 Rett utenfor kontoret sitter lille voffsen og studere bylivet. Kansje det går ei å anna katte forbi som det går ann å bjeffe litt på ;)Innimellom så vaskes kontoret også;) Her et bilde fra min Snapchat, legg meg gjerne til der: chatrinehalv

Da er det bare å sette igang her!
Vi sees snart!

Chatrine

1 kommentar:

Annika sa...

Länge sen jag kikade in här hos Dig. scrollar o tittar på allt fint. saknar bloggandet men instagram har blivit min nya "vän". Härligt med en massa ögongodis här hos Dig. Kram Annika