tirsdag, januar 31, 2017

Venter du baby?


 Venter du baby? 
Som kansje i tillegg skal døpes eller ha en fin navnefest?
Jeg har designet det vakreste dåps-settet! 
Kansje litt utenom det vanlige vi ellers ser, så er det jo ekstra fint å ha noe spesielt også da :)
Jeg har laget det slik at alle, både de erfarne og de som ikke er like erfarne strikkere skal kunne få dette til! Får du gutt, eller jente spiller det ingen rolle. Litt xtra rosepynt til jentene og smykke brosjer til gutta. Eller begge deler om man vil.Så ja dette var litt reklame for meg selv, men jeg syntes jeg måtte få dele denne hærligheten med dere! Mine egne barn er i største laget, men tenk den dagen jeg får se et bilde av et lite barn som har fått navnet sitt i mitt design! Jeg kommer til å måtte felle en gledes tåre eller to da! 
kjolen kan selvfølgelig også kortes med slik at det kan bli en flott "bunad" til 17mai eller andre fine festdager:)

Skriv gjerne i kommetarfeltet hva dere syns! :)

Mønster finner dere her: CHATRINEHALVORSEN.NO

Ha en super dag dere! 

Chatrine
Ingen kommentarer: