torsdag, november 24, 2016

BLACK FRIDAY!
Vi kjører på med supertilbud på strikke og heklemønstre i nettbutikken!


Salget starter kl 00.00

Vi kjører ALT på tilbud, du kan spare opptil hele 92%

Dette MÅ du IKKE gå glipp av! 

Årets "billigste" dag!

English KNIT/CROCHET Pattern on BLACK FRIDAY: 
Save up to 67%


Blandt mønstrene finner du bla mine best selgere: Tingeling og Flower Power Sjal

All my English pattern are marked with flags:) These are both in UK and US language.
 Happy knitting!

Chatrine

tirsdag, november 15, 2016

5 År. 10 År.


Snart er det hele 5 år siden jeg sluttet i yrket mitt som frisør, og startet opp som designer! Tenk det! 5 År! 
Det angrer jeg ikke på ett sekund! For en fin reise det har vært sålangt.
Etter en travel høst med mange workshops, kurs og utstillinger sitter jeg nå hjemme på kontoret og lager nye designs. I tillegg har jeg en del andre prosjekter på gang også. Men akkurat nå er det planlegging av 5 års jubileum for chatrinehalvorsen.no som gjelder. 
Og det er 1 Desember 2016 :) (stor smily gitt)Ikke nok med at jeg har rotet rundt med garn og strikkepinner så lenge, så har faktisk bloggen også snart jubileum. 
26 Juni 2017 er det hele 10 År siden jeg postet mitt aller første blogginnlegg. 
Det er jo helt sykt tenke på. 10 År, helt utrolig... Da må det bli nok en stor feiring! 
Husker da jeg begynte med blogg... det var ikke særlig mange blogger i den tiden. Nå er det tusenvis av blogger, og alt for enhver smak. Fantastisk!

Siden har jo selvfølgelig Instagram og Snapchat kommet, som jeg også bruker. Twitter må jeg ærlig innrømme at jeg ikke bruker. 

Dere må gjerne følge meg både på Instagram og Snapchat:)
( Instagram: chatrinehalvorsen  Snapchat: chatrinehalv)

Til vi sees igjen: Ha en fantastisk dag! 

Chatrine

mandag, november 14, 2016

Tenk det dere! Mitt design på TV!


I søndagens episode (13.11.2016)  av Åndenes makt  på TVN var det Anne-Kristine Augestad som ryddet butikken på Bjoneroa fri for uønskede beboere. Å tenk det dere: hun hadde altså på seg min fine tunika "Tingeling" Så fantastisk! 

Jeg må bare få lov å takke henne for at hun velder å bruke mine designs! Tusen takk!!! 

Tunikaen designet jeg for en tid tilbake og har blitt et ikon for mitt design. Den kan du lett strikke selv. Strikkemønster finnes både på Norsk, Engelsk og Amerikansk.

Legger ved bilder fra da Anne-Kristine og meg satt på kjøkkenet mitt i Tromsø å laget denne spesielt for henne:) Med det fine røde håret hennes, passet det knallfint med en variant i grønn/blå fargetoner. 

På bildet til høyre vises den klassiske naturfargede varianten.I boken hennes valgte hun også ett av mine kreasjoner Flower Power Sjal. Så hærlig! Kan ikke si meg annet en stolt og ydmyk! 


Dette må jeg si var gøy! Å Kansje får vi se henne i flere av mine kreasjoner i framtiden, hvem vet? 

Ha en super dag dere! 

Chatrine


torsdag, november 10, 2016

Litt vinterstemning


I dag har det snødd her i Fredrikstad. Ett lite hvitt slør over bakken som gav vinterstemning med en gang. Nesten litt jule-aktig:)

I fjor vinter kjøpte jeg "snø-baller" med lys fra Nille. De ble ikke særlig brukt, men ble liggende i ett skap. I dag kom jeg på at jeg hadde de, fikk byttet batteri og hengt de opp i vinduene. Det ble så koselig syns jeg. Det gav nesten enda mere julestemning hos meg. Iogmed at jeg jobber hjemme, så er det alltids veldig koselig  å jobbe når man har det fint rundt seg.

Lille Chablis har fått sjefsplass i vinduet. Der elsker hun å ligge og titte på nabolaget. Det kunne jo hende det kom en og annen katte forbi;)

Ellers kan jeg nevne at jeg nå venter på at orkideene skal begynne å blomstre. Jeg har 5 stykker, alle har stenger med knupper, og en har fine blomster. 

Helt øverst på toppen bor jeg. Lysene syntes godt, bortsett fra på bildet da... På kontoret sitter også Pernille. Da jeg var liten og bodde i Alta brant huset våres ned til grunnen. Ikke at jeg husker noe av det, men alle minner ble til aske bortsett fra Pernille. Min bestemor reddet meg ut av huset i siste liten og fikk røsket med seg den rosa bamsen min. Hun har fulgt meg siden, og det er veldig koselig. Nå har hun fått hedersplass ved siden av Mac`en:) Litt "lørvat" har hun blitt med årene som er bare sjarmerende:)Følge meg gjerne på fb: chatrinehalvorsen.no

Instagram: chatrinehalvorsen

Snapchat: chatrinehalv

Og selvfølgelig TA EN TITT I NETTBUTIKKEN, kansje finner du noe fint du kan strikke eller hekle!


Ha en fin kveld dere!

Chatrine

tirsdag, november 08, 2016

Eventyrlig Strikkehelg på Krokskogen


Helgen 5-6 November (altså denne helgen som akkurat har vært:) var jeg så heldig å bli invitert å holde strikke kurs på Kleivstua. Med bilen fullpakket satte jeg kursen mot fjellet. Hadde aldri vært der før, det ligger 5 km rett til fjells fra Sundvollen i Buskerud. I Fredrikstad var det bare veier, men jo lengere jeg kjørte jo mere vinter ble det. Veeeeldig saktegående trafikk fra Bærum og helt fram faktisk. Litt rusten på vinterføre kjenner jeg, etter å ha flyttet fra Tromsø.

Etter å ha kommet fram, parkert bilen... går jeg til "rommet" mitt, som faktisk er et helt hus! 
Se så vakkert det er med all snøen! Plutselig fikk jeg faktisk litt julestemning.Rommene på hotellet er helt superfine!


Arrangøren for Strikkefestivalen er Strikke-Gry på Hønefoss
Anbefaler å stikke innom henne om dere er på Hønefoss! Hun har en så utrulig koselig strikkebutikk der. Hun hadde også med seg mye fra strikkebutikken sin, hvor man også kunne få kjøpt noen strikkepakker med mine designs:)

Damene koser seg med forskjellige kurs, strikker og koser seg i de mange peisestuene på hotellet.
Og vi alle spiste mye god mat:) Maten på hotellet er helt FANTASTISK! 

Fantastisk hotell!!!

På kvelden var det såklart duket for Show! Alle oss designere viste plaggene våre på rød løper!Etter en fantastisk lørdag og søndag måtte desverre helgen ta en slutt. Reisen hjemover gikk fint for min del. Det gjorde den ikke for alle. På det glatte føret var det noen som sklei i grøfta og måtte ha litt hjelp. Heldigvis gikk det bra med alle! 
Men HUSK dere! Ta det fint på veiene gjennom vinteren. Plutselig kommer dritværet, så pass godt på dere i trafikken! I dette blogginlegget har superlativene kommet på rekke å rad. I aller høyeste grad velfortjent til Strikke-Gry og Kleivstua. Til alle gjester som var der i helgen, og bidro til en fantastisk strikkehelg! Jeg håper alle koste seg like mye som jeg gjorde!

Kansje det blir en ny slik helg neste år også, og ikke minst håper jeg å bli invitert også da:)

Følg gjerne min fb også: chatrinehalvorsen.no

Snapchat: chatrinehalv

Instagram: chatrinehalvorsen

Tusen, tusen takk Strikke-Gry for en fantastisk helg!

Chatrine