tirsdag, august 16, 2016

Bakgårdsveranda


 I dag skal jeg vise dere min "Bakgårdsveranda" :)
Sist viste jeg dere "Luksus verandaen" som dere kan ta en titt på HER

I dag er det sol og sommer hos meg i sør, nesten litt for varmt faktisk... Men... Skal ikke klage, høst og vinter kommer fort nok. Og jeg, jeg elsker sommeren! Kunne hatt sommer hele året om jeg kunne!

Jeg er super privilegert som har 2 verandaer, da jeg bor midt i sentrum i en bygård! Bakgårdsverandaen har sol fra morgen, til ca midt på dagen. Da overtar den store verandaen solen og varer helt til den går ned. Hos meg som bor på taket er det sol og lyst hele dagen lang. Utsikten min, om jeg ikke titter ned da, er stort sett himmel. Leiligheten her har hele 12 vinduer (10 av dem i taket), og 2 store glassdører til hver sin veranda. Elsker denne leiligheten!!!


Når været er ok, og jeg er hjemme sitter jeg alltid ute!


 Jeg er litt fan av det litt spesielle kafe-settet mitt:) Stolene er ganske så vanlige, men bordet minner litt om noe hentet fra et sykehus, eller hjelpemiddel sentralen. det er litt sånn "krykke" aktig, om man titter godt på opphenget. helt perfekt for meg! (Gammel som jeg er, trenger jeg kansje snart noe fra hjelpemiddelsentralen;)
 Perfekt sted å spise frokost i solen.


Like innenfor døren er kontoret mitt. her jeg sitter og blogger nå. Til venstre for bildet er stuen, og til høyre er kjøkkenet. Jeg sitter sånn midt imellom.


 Det eneste som minner om landet, er den lille sauen på pulten min. Han/hun (navnløs faktisk) har fulgt meg i mange år nå.


 Ja, det var altså min "Bakgårdsveranda" som da vender mot bakgården.
Nå skal jeg sette meg ned å strikke litt (ute såklart;) mens jeg venter på at min datter skal komme på besøk. Hun har i dag vært på Ullared faktisk, hmmm... Regner med at bilen er full av ting hun ikke trenger HAHA!

Fin kveld til dere alle!

Chatrine


lørdag, august 06, 2016

Lørdag på kontoret, og foreløpig plan for høsten!
Jeg har "påspandert" meg litt grønt på kontoret:) 3 små søte grønnplanter har funnet veien til meg. jeg er ikke noen super blomsterdame akkurat, men litt grønt er fint.
I dag jobbes det med strikking av prøvelapper til et nytt prosjekt. Nå som jeg nesten er ferdig med alt det andre kan jeg jo starte på noe nytt, ikke sant?
Ellers må jeg bare si at jeg ELSKER kontoret mitt som er min arbeidsplass. I dag er det ryddig, vanligvis er det ganske så rotete her;) Jeg har planlagt noe som skal bli superfint!Lille voffsen Chablis er alltid på plass på jobb:) 20 August feirer vi hennes 10 års bursdag! Tenk det!
HØSTENS FORELØPIGE TIMEPLAN:

Her kan du møte meg for koselig strikkeprat, utstilling og mange fine workshops:)

26 August StrikkeGry på Hønsefoss
3 September Åpning av utstilling på Hadeland Glassverk (3 sept-30 okt)
Workshops på Hadeland i løpet av sept-okt, dagene er ikke fastsatt enda.
22 September Hønefoss

November og Desember arrangerer jeg strikkekurs i Fredrikstad, dette kommer jeg tilbake til litt senere med info og påmelding.

Ønsker du/din strikkebutikk Inspirasjonskurs, strikke/hekle teknikk kurs?
For booking ta kontakt på
chatrineslivingdesign1@yahoo.no

Jeg oppdaterer stadig min Fb side,
Følge meg gjerne også på snapchat (chatrinehalv)
 Instagram (chatrinehalvorsen)

Nettbutikken er som alltid:


Ønsker dere alle en superfin lørdagskveld!

Chatrine

onsdag, august 03, 2016

Sommer i sør.


Sommeren flyr avgårde, og jeg storkoser meg med nye møbler på verandaen:) Må si meg KJEMPE FORNØYD med fantastisk fine utemøbler! Jeg har 2 verandaer, senere skal dere få se den andre. Lille hunden Chablis storkoser seg også;)
Denne sommeren ble det altfor lite båt, desverre. Det må taes igjen til neste sommer!


Min mamma fra nord er på besøk, og nyter fine soltimer her i sør. Hun sier: "Det er bare dårlig vær der i Troms". Her er det i allefall ganske så sommerlig og fint enda.
Vi koser oss på brygga i Fredrikstad, og flere kvelder skal det bli på bryggen i vår vakre by!


Ellers er det sommerjobb på meg da. Det strikkes, hekles, lages smykker og syes alle dager.
Fra slutten av august skal jeg jobbe rundt om i landet, samt ha utstilling på Hadeland Glassverk i 2 mnd. For en ære!
Chablis er såklart stadig med:) Snart feirer hun hele 10 år!Jeg kommer tilbake til timeplan, og hvor dere kan treffe meg i løpet av høsten:)
Så planlegger jeg egne strikkekurs, dette kommer jeg også tilbake til.
Så: FØLG MED! 
Dette blir en spennende høst!

Siste bilde for i dag er en brosje til en brudekjole. Kansje en brud kommer til å bruke denne engang i framtiden. Det er lov å håpe:)


Da sees vi snart dere!

Chatrine