mandag, november 14, 2016

Tenk det dere! Mitt design på TV!


I søndagens episode (13.11.2016)  av Åndenes makt  på TVN var det Anne-Kristine Augestad som ryddet butikken på Bjoneroa fri for uønskede beboere. Å tenk det dere: hun hadde altså på seg min fine tunika "Tingeling" Så fantastisk! 

Jeg må bare få lov å takke henne for at hun velder å bruke mine designs! Tusen takk!!! 

Tunikaen designet jeg for en tid tilbake og har blitt et ikon for mitt design. Den kan du lett strikke selv. Strikkemønster finnes både på Norsk, Engelsk og Amerikansk.

Legger ved bilder fra da Anne-Kristine og meg satt på kjøkkenet mitt i Tromsø å laget denne spesielt for henne:) Med det fine røde håret hennes, passet det knallfint med en variant i grønn/blå fargetoner. 

På bildet til høyre vises den klassiske naturfargede varianten.I boken hennes valgte hun også ett av mine kreasjoner Flower Power Sjal. Så hærlig! Kan ikke si meg annet en stolt og ydmyk! 


Dette må jeg si var gøy! Å Kansje får vi se henne i flere av mine kreasjoner i framtiden, hvem vet? 

Ha en super dag dere! 

Chatrine


1 kommentar:

organic-lizzi sa...

Kjempefin!! Stas at den ble brukt da:-))
Leeeeenge siden jeg har vært på blog så har ikke fått med meg flyttingen din. Håper du trives sydpå:-)