torsdag, november 10, 2016

Litt vinterstemning


I dag har det snødd her i Fredrikstad. Ett lite hvitt slør over bakken som gav vinterstemning med en gang. Nesten litt jule-aktig:)

I fjor vinter kjøpte jeg "snø-baller" med lys fra Nille. De ble ikke særlig brukt, men ble liggende i ett skap. I dag kom jeg på at jeg hadde de, fikk byttet batteri og hengt de opp i vinduene. Det ble så koselig syns jeg. Det gav nesten enda mere julestemning hos meg. Iogmed at jeg jobber hjemme, så er det alltids veldig koselig  å jobbe når man har det fint rundt seg.

Lille Chablis har fått sjefsplass i vinduet. Der elsker hun å ligge og titte på nabolaget. Det kunne jo hende det kom en og annen katte forbi;)

Ellers kan jeg nevne at jeg nå venter på at orkideene skal begynne å blomstre. Jeg har 5 stykker, alle har stenger med knupper, og en har fine blomster. 

Helt øverst på toppen bor jeg. Lysene syntes godt, bortsett fra på bildet da... På kontoret sitter også Pernille. Da jeg var liten og bodde i Alta brant huset våres ned til grunnen. Ikke at jeg husker noe av det, men alle minner ble til aske bortsett fra Pernille. Min bestemor reddet meg ut av huset i siste liten og fikk røsket med seg den rosa bamsen min. Hun har fulgt meg siden, og det er veldig koselig. Nå har hun fått hedersplass ved siden av Mac`en:) Litt "lørvat" har hun blitt med årene som er bare sjarmerende:)Følge meg gjerne på fb: chatrinehalvorsen.no

Instagram: chatrinehalvorsen

Snapchat: chatrinehalv

Og selvfølgelig TA EN TITT I NETTBUTIKKEN, kansje finner du noe fint du kan strikke eller hekle!


Ha en fin kveld dere!

Chatrine

Ingen kommentarer: