tirsdag, november 08, 2016

Eventyrlig Strikkehelg på Krokskogen


Helgen 5-6 November (altså denne helgen som akkurat har vært:) var jeg så heldig å bli invitert å holde strikke kurs på Kleivstua. Med bilen fullpakket satte jeg kursen mot fjellet. Hadde aldri vært der før, det ligger 5 km rett til fjells fra Sundvollen i Buskerud. I Fredrikstad var det bare veier, men jo lengere jeg kjørte jo mere vinter ble det. Veeeeldig saktegående trafikk fra Bærum og helt fram faktisk. Litt rusten på vinterføre kjenner jeg, etter å ha flyttet fra Tromsø.

Etter å ha kommet fram, parkert bilen... går jeg til "rommet" mitt, som faktisk er et helt hus! 
Se så vakkert det er med all snøen! Plutselig fikk jeg faktisk litt julestemning.Rommene på hotellet er helt superfine!


Arrangøren for Strikkefestivalen er Strikke-Gry på Hønefoss
Anbefaler å stikke innom henne om dere er på Hønefoss! Hun har en så utrulig koselig strikkebutikk der. Hun hadde også med seg mye fra strikkebutikken sin, hvor man også kunne få kjøpt noen strikkepakker med mine designs:)

Damene koser seg med forskjellige kurs, strikker og koser seg i de mange peisestuene på hotellet.
Og vi alle spiste mye god mat:) Maten på hotellet er helt FANTASTISK! 

Fantastisk hotell!!!

På kvelden var det såklart duket for Show! Alle oss designere viste plaggene våre på rød løper!Etter en fantastisk lørdag og søndag måtte desverre helgen ta en slutt. Reisen hjemover gikk fint for min del. Det gjorde den ikke for alle. På det glatte føret var det noen som sklei i grøfta og måtte ha litt hjelp. Heldigvis gikk det bra med alle! 
Men HUSK dere! Ta det fint på veiene gjennom vinteren. Plutselig kommer dritværet, så pass godt på dere i trafikken! I dette blogginlegget har superlativene kommet på rekke å rad. I aller høyeste grad velfortjent til Strikke-Gry og Kleivstua. Til alle gjester som var der i helgen, og bidro til en fantastisk strikkehelg! Jeg håper alle koste seg like mye som jeg gjorde!

Kansje det blir en ny slik helg neste år også, og ikke minst håper jeg å bli invitert også da:)

Følg gjerne min fb også: chatrinehalvorsen.no

Snapchat: chatrinehalv

Instagram: chatrinehalvorsen

Tusen, tusen takk Strikke-Gry for en fantastisk helg!

Chatrine

Ingen kommentarer: