tirsdag, september 06, 2016

KjøkkenPlutselig kom jeg på her om dagen at jeg hadde helt glemt å vise dere bloggleserne mine kjøkkenet i leiligheten hvor jeg bor og jobber.  Kjøkken, stue og kontor er i ett rom. Det er helt perfekt:)

Alle vegger og tak er hvite, med mange vinduer og store skyvedører (skrev litt om det da jeg postet verandaene mine). Leiligheten ligger helt på toppen av en bygård og har mange takvinduer. Superfint! (men... litt irriterende å vaske...)

Ikke at jeg er en sånn superkokk, men det lages MYE god mat her!

Eneste fargene her er mine strikkearbeider;) Ellers er alt hvitt, grått, sølv og sort.


Og selvfølgelig er lille hunden alltid med på jobb:) Hun er trofast i sin stilling som "Ansvarlig leder" for firmaet mitt;)


Da er det faktisk snart kveld allerede, jeg har enda mange timer igjen før jeg er ferdig med arbeidsdagen. Så det er bare å komme seg igang!
Håper dere likte kjøkkenet mitt.

Vi "hørs" snart igjen!

-Chatrine

Ingen kommentarer: