onsdag, september 07, 2016

Høstkveld
Dette er min utsikt for kvelden. Jeg skal kose meg med nytt strikketøy, å kansje ha tv på i bakgrunnen:)  Egentlig så skulle jeg fortsette å skrive på noen mønster her, men det fristet altfor mye å strikke litt istedet.

Det kommer alltid en ny dag for å skrive på mønster i morgen:)

Min lille venn er på plass;)Veldig mørkt har det blitt om kveldene. Tid for å tenne lys igjen. Høst, vel det føles egentlig ikke slik ut. Hos meg har det vært 20-24 plussgrader lenge nå. I kveld er det fortsatt 17 garder, verandadøren står på vidt gap. det minner nesten litt som å være i syden faktisk.


Da... dere, da skal jeg legge opp nye masker her.
 Ha en fin kveld alle sammen!

-Chatrine

P.S Jeg kommer til å blogge masse framover! Håper dere følger meg:)

Ingen kommentarer: