søndag, september 25, 2016

Facebook minner:)
Hærlige facebook:)

Du vet: Nesten hver gang du logger deg inn på facebook, så blir du minnet om noe som engang var.
I dag kom denne "hilsen" til meg fra fb. Min gamle stue. Den jeg hadde da jeg bodde i Tromsø.
Da jeg flyttet tok jeg nesten ingenting med meg, trodde jeg... Men... da jeg tittet på bilde kan jeg se at mange av minnene fra Tromsø ble pakket ned for så å bli pakket opp i Fredrikstad:)
Som bla annet den fiiine lampen min som først sto i stuen min, som nå er flyttet til kontoret mitt.


Lysestakene av glass som før sto i stuen, står nå å lyser vakkert på kjøkkenøya og lager stemning nå som det har begynt å bli mørkt om kveldene.


I vinduet over sofaen hadde jeg bla en blomsterkrukke i sort og en lyslykt med blomster. Begge disse er kommet med på flyttelasset:) Lykten flyttes rundt, mens den sorte krukken har fått ny blomst og har nå fått sin faste plass på kjøkkenbenken sammen med mine nye krydderkverner (kjøpt på Maximat på Nordby sentret, rett over grensen).


Pelsputen, og pleddet fra Ikea er med, og slenger rundt om på sofaen:)Ett annet minne jeg fant da jeg tittet gjennom bloggen i dag var et pledd jeg pleide å ha hengende på sofakanten. Pleddet er noe av det første jeg designet, mønster til dette ble det aldri noe av desverre. Pleddet har blitt med sørover og er ett av mine fineste interiør strikkedesigns som jeg virkelig burde få satt på to-do listen min og få skrevet mønster på! 
Bilde nr 1: Tromsø
Bilde nr 2: FredrikstadHærlig med minner fra tiden som har gått! Tenk alt vi egentlig har glemt, små ting i hverdagen som vi burde husket. Jeg kan være den første til å si at mange små minner i hverdagen har gått meg forbi og blitt glemt:(
Heldigvis blir jeg avogtil påminnet om de fine minnene:)

Ha en superfin søndag dere!

Chatrine

Ingen kommentarer: