mandag, september 05, 2016

Spennende Høst!


Denne høsten har jeg vært så heldig å få lov å stille ut noen av mine strikkeDesigns på Hadeland Glassverk! Tenk det! Helt fantastisk! Jeg var på Åpningen av Strikke 2016 sist lørdag og der var det mye fint! Mange kjempeflinke designere har stilt ut sine fineste ting. Strikkefestivalen er åpen helt fram til 30 Oktober 2016. Jeg anbefaler alle strikke-entusiaster som har mulighet til å ta turen til Hadeland Glassverk!Her er noen av mine Designs utstilt: REIGN, AUTUMN DIAMOND, TINGELING, FLOWER POWER og FLOWER POWER SJAL.
Alle disse finner man mønster på i nettbutikken om du har lyst å lage deg selv et fint plagg:)


Hos STRIKKE-GRY på kan man få kjøpt mønster med garnpakker til alle disse.
Nettbutikken hennes finner du HER

Ellers anbefaler jeg å ta turen innom henne i Storgata 1 på Hønefoss!
Der møter du på kjempekoselig damer som hjelper deg til hva du måtte ønske å lage av strikke og hekle håndarbeider.

I det koselige vinduet kan man også se noen av mine "strikkerier"
Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til resten av høsten! Masse spennende ting i vente:)

Chatrine

Ingen kommentarer: