tirsdag, august 16, 2016

Bakgårdsveranda


 I dag skal jeg vise dere min "Bakgårdsveranda" :)
Sist viste jeg dere "Luksus verandaen" som dere kan ta en titt på HER

I dag er det sol og sommer hos meg i sør, nesten litt for varmt faktisk... Men... Skal ikke klage, høst og vinter kommer fort nok. Og jeg, jeg elsker sommeren! Kunne hatt sommer hele året om jeg kunne!

Jeg er super privilegert som har 2 verandaer, da jeg bor midt i sentrum i en bygård! Bakgårdsverandaen har sol fra morgen, til ca midt på dagen. Da overtar den store verandaen solen og varer helt til den går ned. Hos meg som bor på taket er det sol og lyst hele dagen lang. Utsikten min, om jeg ikke titter ned da, er stort sett himmel. Leiligheten her har hele 12 vinduer (10 av dem i taket), og 2 store glassdører til hver sin veranda. Elsker denne leiligheten!!!


Når været er ok, og jeg er hjemme sitter jeg alltid ute!


 Jeg er litt fan av det litt spesielle kafe-settet mitt:) Stolene er ganske så vanlige, men bordet minner litt om noe hentet fra et sykehus, eller hjelpemiddel sentralen. det er litt sånn "krykke" aktig, om man titter godt på opphenget. helt perfekt for meg! (Gammel som jeg er, trenger jeg kansje snart noe fra hjelpemiddelsentralen;)
 Perfekt sted å spise frokost i solen.


Like innenfor døren er kontoret mitt. her jeg sitter og blogger nå. Til venstre for bildet er stuen, og til høyre er kjøkkenet. Jeg sitter sånn midt imellom.


 Det eneste som minner om landet, er den lille sauen på pulten min. Han/hun (navnløs faktisk) har fulgt meg i mange år nå.


 Ja, det var altså min "Bakgårdsveranda" som da vender mot bakgården.
Nå skal jeg sette meg ned å strikke litt (ute såklart;) mens jeg venter på at min datter skal komme på besøk. Hun har i dag vært på Ullared faktisk, hmmm... Regner med at bilen er full av ting hun ikke trenger HAHA!

Fin kveld til dere alle!

Chatrine


1 kommentar:

Siddis back home sa...

Så koselig du har det, håper det blir mange flotte høstkvelder på verandaen!