mandag, mai 02, 2016

PONCHO


Hei alle sammen!
Ja, da var jeg tilbake igjen etter en bitteliten pause. Jeg har vært litt syk de siste mnd, ikke noe alvorlig og på bedringens vei nå:) Da jeg stort sett har holdt meg på sofaen den siste tiden har jeg fått strikket MYE!
Sommeren har ikke helt nådd oss her sør, men regner med at den kommer snart. Denne PONCHOEN er som skapt for fine sommer kvelder. Gleder meg til å ta den i bruk. Mønster på denne finner dere i nettbutikken min HER Mai har jo kommet og jeg har også fått laget nytt forsidebilde til FB. Litt mere sommerlig variant:) Jeg har faktisk 2 nye kolleksjoner som skal ut i løpet av våren og sommeren. Det gleder jeg meg stort til!


Videre skal jeg reise rundt til høsten og holde strikkekurs/workshops og foredrag, Å DET GLEDER JEG MEG SUPERMASSE TIL!
Som dere skajønner så skjer det mye framover. Vår og sommer kommer til å gå med til planlegging, og såklart skal det lages enda flere designs til oss strikke og hekleglade jenter (og gutter:)

Båten skal også på vannet snart. I år, som i fjor blir det min arbeidsplass. Jeg kommer til å være ute på sjøen stort sett fram til vinteren kommer igjen. 
Ellers må dere gjerne legge meg til på SNAPCHAT. Der legger jeg ut bilder daglig. 
CHATRINEHALV

Med dette får dere ha en fantastisk kveld, så snakkes vi igjen:)

Chatrine

Ingen kommentarer: