onsdag, februar 10, 2016

Sommerminner (bildedryss:)


Som jeg savner sommeren!!!
I dag deler jeg noen av sommer minnene mine 2015 med dere. jeg kan ikke få sagt det nok: angrer ikke ett sekund på at jeg flyttet sørover igjen. Etter 12 år i Tromsø var det nok for meg.
Ikke kan jeg huske å ha vært i Fredrikstad før jeg valgte å flytte hit. For en vakker by! Her blir jeg!
Første sesong med Nidelven ble Oslo fjorden. Jeg har bodd mange år i Oslo/og Tønsberg for en tid tilbake, men aldri sett hele fjorden fra sjøen. Helt fantastisk og vakkert! Magisk faktisk! 
Starter bildedrysset i Fredrikstad:) Bilder er tatt i Gamlebyen med utsikt til Isegran hvor Anno i disse dager sees på tv. Svanene er også vakre ved bryggekanten, selv om jeg ikke liker å komme i særlig nærkontakt me de...Sommeren bød også på mange gjester. Vi hadde faktisk gjester nesten hele sommeren:) Her er min vakre kjære datter med på tur. Hun en av mine mest brukte modeller til mine strikke designs, så det ble en del fotoshoots ute på fjorden med henne. Disse bildene er tatt på en av våre første turer til Fjellskilen. Sjefsbikkja Chablis er som vanlig alltid med:)


 Min gode venninde Ida tok turen helt fra Tromsø, og ble "tvunget" til modell oppdrag hun også;)


Avogtil ble det bil turer, som denne grillturen til de vakre svabergene på Hvaler.


 Var desverre ikke særlig med allsang da jeg besøkte Halden.


 Min gode trofaste venn Chablis (Musse som hun blir kaldt her hjemme) har desverre blitt litt dårlig til beins på sine gamle dager. Så hun trilles rundt i en trillebag HAHAHA Akkurat som alle andre gamle damer triller rundt på;)


Vakkert på Brattholmen Strikketøyet er alltid med:) Det samme er oppvaska;)Holmsbu var magisk med NRK Sommerbåten til stedet, en av de varmeste dagene sist sommer.
Horten gjestehavn.


 Havna Hotell på Tjøme


 Og her tok jeg opp min favoritt sport... tennis... Jeg er en helt elendig tennis spiller, bare så det er klart... Chablis derimot... en habil spiller;p


Tønsberg


Vakkert på Verden Ende! Magisk dette også!
Nå bor jeg i en superfin leilighet med det mest fantastiske kjøkkenet, men... jeg savner faktisk dette lille kjøkkenet. 


Så jeg blir altså ikke å se hverken på Grand Canaria, Hellas eller i Italia til sommeren. Listen for sommer 2016 er lang. Hvaler skal jeg bli godt kjent med, Sponvika, Halden, Koster og mange flere steder.

Kom gjerne med tips til fine steder i dette området, som egner seg for den elskede Nidelven:)

Chatrine

1 kommentar:

Siddis back home sa...

Herlige bilder fra sommeren!Vi må nok bare ha tålmodighet, men min er slutt nå, drar til varmen imorgen! God helg!