tirsdag, februar 16, 2016

Jobb


 Hos meg jobbes det nesten til alle døgnets timer:) Helgene inkludert. I helgen som var hadde jeg fotoshoot til et strikkedesign på en genser som kommer i nettbutikken denne uken! Gleder meg stort til det!


For tiden har jeg hjemmekontor (på kjøkkenet;) Her sitter jeg dagen lang og designer og lager mønstre og planlegger de neste prosjektene. Min lille medhjelper Chablis er jo alltid med. Avogtil er hun så heldig at hun får plass på kjøkkenøya sammen med alle mine papirer. Hun er jo så søt da:)

Minner dere på at dere må gjerne følge meg på
Snapchat: chatrinehalv
og
Instagram: chatrinehalvorsen

I dag tenker jeg å gå på strikkekafe her i Fredrikstad. Har aldri vært der før, og kjenner ingen. Så det kan jo bli spennende å møte på nye strikkeglade damer. Jeg tror i allefall det er bare damer der, men hvem hvet?

Ha en super dag dere!

Chatrine


Ingen kommentarer: