mandag, februar 08, 2016

Buesofa


Her har vi Buesofaen da båten ble kjøpt. Ikke så veldig lekkert akkurat. Heller ikke her var det gjort noe siden båten var ny, i likhet med lugaren. Alt ble demontert å tatt med hjem. De gamle brune trekkene hadde sett sine beste dager...Siden jeg er i overkant glad i hvitt, ble det hvit skai til buesofaen (og kjøresetene som jeg skal skrive litt om siden). Her ble alt byttet ut bortsett fra selve treverket i selve buen. Ny innmat i putene også, kjøpte skumgummimadrasser og kuttet de til.


 Mange timer forran symaskina også her:) Og knapper trukket hos møbeltrekker. Ikke letteste sak i verden å få trukket om buen, for hånd:


Men med en "smule" tålmodighet så ble det fint til slutt:)


 Putene til å sitte på ble slik:


Gulvet fikk nytt teppegulv (likt som i lugaren, egnet for båt). Treverket fikk seg et strøk beis/olje. Noe av treverket må vi nok bytte ut etterhvert.


 Her begynner alt å falle på plass. Buen er montert, putene er på plass. Over putene ligger det hvite saueskinn, som er mye bedre å sitte på enn skai (som blir litt "klamt" i lengden;)


Og slik ble det:
Siden skal jeg skrive litt mere om kjøresetene, og dele de fine minnene vi hadde fra fjorårets båtsesong (men vi utålmodig venter på neste!).

Klikk HER for alle mine innlegg om BÅT

Vi sees snart igjen:)
Chatrine

1 kommentar:

Hege Beate - Hus og Hjem blir til... sa...

Helt nydelig! Må jo være skikkelig kos på tur med den der. :)