torsdag, juni 04, 2015

"Holmen"I dag har jeg lansert nytt design "Holmen"
Mønster på denne hærlige nye sommergenseren kan man kjøpe HER som PDF-fil

Det er ikke bestandig det er like varmt om sommerkveldene, så da er det godt med en god genser:) Jeg elsker å strikke i mykt godt garn som ikke klør.

Detaljer fra flettemønstret:Bortsett fra flettemønstret som tok litt tid, gikk det fort å lage denne. Mesteparten er strikket i Puno og pinner nr 7:) Så har den rundfelling også. Kun noen få tråder å feste til slutt.

Sommeren kom i dag:) Det betyr jobbing ute for min del. Det er fantastisk! Håper sommeren varer lenge nå. Båten kommer til å bli mitt arbeidssted i sommer. Lurer på om ikke det kommer til å gå med en del jordbær også;)

Håper dere likte mitt nyeste design.

See you soon!

Chatrine


Ingen kommentarer: