onsdag, april 23, 2014

Tomt...

I dag gikk flyttelasset, huset i Tromsø er ganske så tomt nå. Spesielt...
Men... Fantastisk!

En epoke i livet er over, og et nytt begynner. Det skal i grunnen bli fint. 

Det som gjenstår er jo såklart vasking av huset, ikke fullt så gøy...
En anna spesiell ting er at min fine sønn Christian flytter fra meg, eller jeg fra han. Alt ettersom. Han blir igjen i nord, og jeg flytter sør. Her skal han bo siste tiden av skolen. I juni "gjenforenes" vi igjen i sør. Vi var så heldig å få en fin familie han skal få bo hos, sammen med en av sine beste kamerater. Det er i grunnen litt rart og forlate sitt barn. Men heldigvis bare for en kort periode:) Nå endelig etter mange år får vi, jeg og begge mine barn bo i nærheten av hverandre. Det skal bli koselig.
Så er det ikke til å stikke under en stol at jeg gleder med til sommer i sør. Jeg gleder med til jeg en dag kjøper meg nytt hus, og skal til med nye og mange interiør gleder. Om ikke lenge er jeg fri for internett, skal likevell prøve å få blogget litt underveis.
Lettere blir det å få lagt ut bilder på Instagram. Følg meg gjerne der: chatrinehalvorsen

Vi sees snart igjen!

Chatrine

tirsdag, april 15, 2014

Love my life! (Fefor del 3)


Starter i dag med en kollasj med bilder fra min visning på Fefor Høifjellshotell:) For noen fantastiske jenter som stillte i mine designs! Jeg blir nesten mo i knærne sjøl av å se dette... Ja, mo i knærne er bare litt å ta i:)

Neste bilde ut er:
Mine noen og tyve nøster nytt garn fra Bundingen
Jeg har vært gjest i den fantastiske strikkebutikken til Hege på Jekta her i Tromsø. For en fantastisk dame, med STORT HJERTE!!! Hun er den eneste i Norge i dag som selger mine mønstre i sin butikk.
Å jeg er superstolt av det! Er dere i Tromsø, dere strikkere, henne er et besøk verdt! For ei dame du Hege!  
 Ja, neste på "plakatet" er strikkekurs. Jeg deler kunskapene mine med dere, Hege på Bundingen gir oss alt det vi trenger, og tilogmed med 20% rabatt. Håper på en fantastisk helg! Meld dere på!
  Så, ja, her ligger det nytt på pinnene, som alltid:)

Det blir lite med interiørnytt, ser ikke for meg at flyttekassene er noe å legge ut. Mitt hus er pr i dag solgt og i dag snudd opp/ned, nye eiere skal overta. Å dere har jo allerede sett hvordan det ser ut i finstasen:) Nå er det nye tider, nytt sted, nytt hus, nye tider... kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til det!
I mellomtiden er det design, strikk som gjelder. Koser meg stort med det. Siste tiden har jeg knyttet mange nye kontakter på strikk og design. og som dere som har lest bloggen lenge vet jo allerede at jeg har håndarbeidet/design i mitt hjerte. Så iogmed at jeg ikke hvet hvor jeg skal bo eller i hviket hus, så er jeg likevell sikker på at både interiøret og livsstilen kommer til å bli perfekt:)

Ser for meg at jeg blir å kjøpe meg nytt hus iløpet av høst 2014. Siden jeg nå har bygd mitt hus selv, det jeg bor i nå, tenker jeg nå å på et "nytt" gammet hus,  med en annens sjel, å pusse det opp til mitt:) En ny tid:)
(mye komma her:) 

Påsken starter om få timer:)
Huska å ta turen innom Hege på jekta før du drar å kjøpe deg noen nye nøster med strikketøy! 

Vi sees!

Klem Chatrine:)