fredag, mars 21, 2014

Del 2 :)


OBS! :) Nå kommer det masse ord som: Fint, flott, fantastisk osv. Hærligheten det kommer rett fra mitt hjerte!  Alle dere burde fått sjansen til å møte alle disse flotte mennesker! 
Jeg har så lyst å dele med dere de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med:)
Bilde øverst: Kari Hestnes
Designer. Driver nå Living Alpakka. Kari og mannen hennes Per driver Mirasol skolen. Det er skole for barn i Peru, finansiert av salg av alpakka garn. Wow... Bøyer meg på kne, for hva de har fått til!!!
Les mere henne og Rabin HER

Anne-Grethe er ei fantastisk jente (dame med stor M) Skulle du være i dårlig humør en dag... Den her dama snur det tvert, og du glemmer alt! Hun eier og driver Fefor Høifjellshotell. For ei dame!!! Kan ikke få sagt det nok! Tusen, tusen takk  for din gode energi!!! Gleder meg allerede til Mars neste år! Skulle ønske mine blogglesere kunne høre din fantastiske latter :) Hun har snudd opp/ned på hele hotellet, og fått Fefor til å bli PERFEKT!
Les mer om Fefor HER
Denise Samson
Denne dama ligger ikke på latsiden for å si det sånn. Hun designer, oversetter og er en mesterinnestrikketeknikker! Skriver bøker til oss strikke entusiaster! Tipser oss, og lærer oss det vi ikke visste hva vi kan lage med hendene våres! Tusen takk Denise for at jeg fikk bli kjent med deg! Måtte alle få samme muligheten!!!
Besøk nettsiden hennes HER
Stella
Stella er bare så søt! Hun kan alt om hekling, hakking, og alt annet forøvrig:)
Da jeg møtte henne ble jeg rett å slett betatt! Alt hun kan den dama! Karisma er bare forbokstaven!
Hun elsker håndarbeide, bor i Oalo og tar opp alt urbant som rører seg der:) Gleder meg til å møte henne igjen!
Blogg HER
Facebook HER
Ikke glem å besøke henne!
Rabin
Da vi trenger å løse opp både skuldre og armer kan vi møte Rabin.
Han er yoga ekspert og massør på sitt beste! Å for å si det rett ut: den med den tørreste humoren, jeg dør av latter! Takk Rabin!!! 

Ja, så er det jo meg da;) Sorry at æ ser dødssyk ut... Mørketiden i nord har satt sine spor... Ingen hudfarge...
Solen kommer og varmer snart her i nord (med den kommer hudfargen tibake) :)
Takk til mine kurs deltagere, takk alle!
Ja, og om dere ønsker mitt design, så kan dere titte HER

Siste bildet:
Meg, Stella og Denise 
Takker for alle oppmøtte etter vår strikkevisning!
(bilder fra visningen kommer i del 3)
Tusen takk til alle som medvirket bak i kulissene (Per, Nicolay, alle flotte modeller fra hotellet og alle dere på hotellet, og alle dere som møtte opp!), og sist men ikke minst: herreminhatt for et hotell og mat! Har aldri spist meg så mett før;)

Jeg kan med hånden på hjertet si at vi gleder oss allerede til neste år!

Bilder fra visningen og workshop kommer!

Ha en super kveld, så "snakkes" vi!

Chatrine

torsdag, mars 20, 2014

Fefor Høifjellshotell (del 1)

 Da har jeg kommet tilbake til Tromsø etter et fantastisk hotell opphold på 
Fefor Høifjellshotell
For et fantastisk sted!!! 
For en stund tilbake ble jeg spurt om jeg ville holde strikkekurs og workshop på Fefor Høifjellshotell Strikkefestival. Det kunne jeg rett å slett ikke takke nei til. Tusen takk Kari Hestnes for invitasjonen! Hun har vært strikkedesigner i over 30 år:) For en ære å bli spurt!

Da jeg ankommer hotellet som ligger litt utenfor Vinstra, blir jeg møtt av en fantastisk dame Anne-Grete Horten som eier og driver hotellet, og hennes koselige stab. Rommet jeg fikk (suiten, rettere sagt) var bare helt FANTASTISK! Hovmesteren 


 For en drøm av et hotell!!!


Ta en titt på hjemmesiden deres HER
Følg gjerne Strikkefestivalsiden på facebook HER

Jeg hadde faktisk aldri vært på et Høifjellshotell før, skal si det ga mersmak. Skulle vært der hver eneste helg om jeg hadde kunnet:)

Tusen takk til Anne-Grete og Fefor for et fantastisk opphold, og super servise!

Helgen var fyllt med mange strikkeglade damer, jeg har tatt masse bilder. Del 2 av oppholdet kommer!

Sees snart igjen!

Chatrine

søndag, mars 09, 2014

Søndags Godteri:)

Uvær utendørs = Innekos!
Hadde ikke akkurat planlagt å dra ut i dette været. Men... Godteri-suget ble for stort, så da ble det kiosk tur likevell:) Mmmm...
Ved siden av kiosken ligger det en blomsterbutikk som har søndagsåpent. Da ble det et par små søte mini blomster, og et fantastisk duftelys i tillegg. "WoodWick" heter det, jeg kjøpte Soft Cashmere. Fantastik ren duft. Det knittrer litt i det, høres litt ut som fyr i peisen:) Hærlig <3 br="">


 Ett annet godteri er nytt strikk på pinnene. Har nesten lyst til å spise disse små søte perlene også. Det er en stuns siden jeg har strikket i grå farger. Passer litt til været ute...
I går hadde jeg verdens hyggeligste dame på besøk! Anne-Kristine Augestad som i går ble eier av sin egen sjøgrønn Tingeling tunika/kjole. Koselig at hun likte mine strikke/hekle designs supergodt! Jeg syns den passet perfekt til henne. Før har jeg bare strikket den i hvit, så det var gøy å få gjøre den i en annen farge.
Anne-Kristine kan dere se i Åndenes maktTVnorge i løpet av denne vår sesongen. Jeg elsker det programmet, så jeg gleder meg til å se:)
Da er det bare å mumse goderi, og strikke hele kvelden:)

Ha en fin søndagskveld dere!

Chatrine