tirsdag, september 02, 2014

Nytt uterom:)


Så var det blitt en stund siden jeg skrev på bloggen. Sommeren har gått så utrulig fort, tenk at vi er i september allerede! Å det med 19-20 grader nesten hver dag. Jeg som har bodd i nord er jo ikke vandt til dette. Men... Jeg NYTER hver eneste dag! Huset jeg leier blir pusset malt utvendig i disse tider. Eierne, jeg og de andre leieboerne hjelper til. I min del av huset har jeg fått nytt uterom. En slitt veranda har blitt ny:) Gjennom hele sommeren er det vel her jeg har vært mesteparten av tiden. Her strikker jeg og nyter min nye hverdag.
Et par "før" bilder. Man kan trygt si at den gamle gressmatten hadde sett sine beste dager.Selve huset har gått fra hvitt til grått, rekkverk og vinduer har blitt hvite. Og gressmatten er byttet ut med tregulv.Fantastisk! Et helt nytt uterom for meg. Nye møbler kunne kansje vært kjøpt, men siden jeg skal flytte videre etterhvert bruker jeg de gamle som er her.
Lille Chablis er ikke helt trygg på det nye gulvet, så hun har måttet få en liten matte å ligge på;)
                                                                                Det eneste som gjennstår nå er en varmelampe, slik at jeg kan sitte her ute langt utover høsten:)

Ønsker dere alle en fin dag!

Chatrine:)

1 kommentar:

stellacharming.com sa...

Så fint det ble, Chatrine. Jeg likte det nye gulvet på terassen. Kjempefint! :)