lørdag, juni 28, 2014

Beste Interiørtips (konkurranse)

 Jeg fikk en mail her om dagen. Ble spurt om jeg ville delta i Interiørtips konkurranse.
Her er mitt bidrag:)
HÅNDARBEIDE SOM INTERIØR

Håndarbeide spesielt strikking og hekling er en stor interesse hos mange. Jeg som er en håndarbeids freak og samtidig er kjempe interresert i interiør, må håndarbeidene stå framme men likevell se bra ut.
Jeg er ikke den største fan av lappeteknikk og quilting, men da jeg var i nord for litt siden fikk jeg min mamma til å sy et norskt flagg for meg. Det er laget av mange forskjellige skitten rosa, dongeri og hvite stoffer. Selv har jeg montert på en N for norge og tau. Tips til oss som ikke liker de vanlige rød og blå fargene på veggen:)

 For en del år tilbake fikk jeg laget denne garnkassen. Kroker er festet på siden til småting og bokstavene KNIT er limt på.
 Der ligger garnet mitt fint, samtidig som jeg syns det ble et fint møblel ved siden av sofaen.
 Midt blandt flagg og garn må man såklart ha litt blomster. Jeg er ikke den flinkeste med blomster, eller dvs vanningen. De blir ofte skiftet ut... Forandring fryder, ikke sant:)
Ønsker alle en fin helg!

Chatrine

 Jeg konkurrerer om om et 6 måneders abonnement på ELLE Decoration. Konkurransen er i samarbeid med bloggen Teglsteinsliv.com og CupoNation

1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelig lappeteppe, en kjempemorsom ide.
Gunn
;o)