lørdag, mai 17, 2014

Gratulerer med dagen! (En lang,men FIN reise til en ny epoke i livet:)

 I dag er det 17 Mai! Hurra for dagen!!! 
Først vil jeg få ønske dere en superflott dag!
 Bildene i dag er ikke med verken kaker eller flagg, men en reise fra nord til sør:)
1 Mai var min siste dag i nord. Jeg våknet til nysnø... Mitt elskede hus var tomt. Men... det var en deilig følelse likevell. En epoke på 14 år er over. Ja, litt rart og forlate, samtidig godt.
 De siste dagene i Tromsø bar preg av lite med koke muligheter. Hmm... Fjordland er sikkert helt greit. Helt ærlig: det smakte ikke særlig godt. Jeg overlevde på "fastfood" og micro siste uka.
 Første stopp var ikke lengere unna enn 8 mil, hos min mamma. Siden jeg valgte og ikke flytte mine møbler med meg, er det nå hun som har det meste:) Ikea skapene mine fikk vi montert hos henne, spisestuen ble fin. I etterkant har hun også fyllt skapene. Hun har også overtatt mye annet stæsj fra huset mitt;)
 Etter noen dager der bar ferden videre til Bodø. Fantastisk vær og flott natur.
 I Bodø hadde jeg fine dager sammen med gode venner, og "solbading" på terassen. Tusen takk Beate, Sverre og Jacob! Jeg kommer igjen! Beate er forresten min gode strikkevenn. Hun strikker på mine designs som snart kommer for salg.

 Etter koselige dager i Bodø bar ferden videre. Lille søteste Chablis har eget sete med sikkerhetes-seler og det hele. Hun var så tålmodig å flink atte <3 p="">


Neste stopp er Namsos. Der storkoser Chablis seg med et glass Chablis;) Haha
Rica Rock City Hotel er stedet. Å for et hærlig hotell!!! Anbefales!!!


 Samtidig som jeg har vært/og er på flyttefot har jeg også snart klart et nytt design. Strikke pauser må man jo ha, sant?
 Så kommer jeg til Oslo. Å for en kontrast! I Tromsø våknet jeg til snø, og her er det grønt og trærne er i full blomst. 190 mil lengere sør kjørt med min gamle Toyota fra 1996. Fantastisk!

 Jeg har flyttet inn i det samme huset jeg bodde i, da jeg sist bodde i Oslo faktisk. Jeg har vært borte men naboene er de samme. Koselig og høre de roper navnet mitt over hekken og vil ta en kopp kaffe.
De neste bildene er "om det å komme seg sånn litt på plass" ;) Chablis liker å ta en pause i ny å ne;)


Dette var ett langt innlegg, gitt...
(og ikke ferdig helt enda)
Jeg er tilbake i Oslo, endelig gjenforenet med min søteste datter Ine. Kommet tilbake til sommer, endelig. Her skal jeg bo til jeg finner ett vakkert hus å kjøpe. Christian bor fortsatt i Tromsø, fram til skoleslutt. I juni drar jeg tilbake til Tromsø for å hente han hjem (med fly;) Nå bor han hos en fantastisk familie, Tusen takk Cornelius, Mamma Mari og resten av familien som har tatt han godt imot! 

Det var min reise sålangt, og et laaaaangt blogginnlegg. 

Opp med flaggene og kos dere i dag!

Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: