onsdag, april 23, 2014

Tomt...

I dag gikk flyttelasset, huset i Tromsø er ganske så tomt nå. Spesielt...
Men... Fantastisk!

En epoke i livet er over, og et nytt begynner. Det skal i grunnen bli fint. 

Det som gjenstår er jo såklart vasking av huset, ikke fullt så gøy...
En anna spesiell ting er at min fine sønn Christian flytter fra meg, eller jeg fra han. Alt ettersom. Han blir igjen i nord, og jeg flytter sør. Her skal han bo siste tiden av skolen. I juni "gjenforenes" vi igjen i sør. Vi var så heldig å få en fin familie han skal få bo hos, sammen med en av sine beste kamerater. Det er i grunnen litt rart og forlate sitt barn. Men heldigvis bare for en kort periode:) Nå endelig etter mange år får vi, jeg og begge mine barn bo i nærheten av hverandre. Det skal bli koselig.
Så er det ikke til å stikke under en stol at jeg gleder med til sommer i sør. Jeg gleder med til jeg en dag kjøper meg nytt hus, og skal til med nye og mange interiør gleder. Om ikke lenge er jeg fri for internett, skal likevell prøve å få blogget litt underveis.
Lettere blir det å få lagt ut bilder på Instagram. Følg meg gjerne der: chatrinehalvorsen

Vi sees snart igjen!

Chatrine

Ingen kommentarer: