søndag, mars 09, 2014

Søndags Godteri:)

Uvær utendørs = Innekos!
Hadde ikke akkurat planlagt å dra ut i dette været. Men... Godteri-suget ble for stort, så da ble det kiosk tur likevell:) Mmmm...
Ved siden av kiosken ligger det en blomsterbutikk som har søndagsåpent. Da ble det et par små søte mini blomster, og et fantastisk duftelys i tillegg. "WoodWick" heter det, jeg kjøpte Soft Cashmere. Fantastik ren duft. Det knittrer litt i det, høres litt ut som fyr i peisen:) Hærlig <3 br="">


 Ett annet godteri er nytt strikk på pinnene. Har nesten lyst til å spise disse små søte perlene også. Det er en stuns siden jeg har strikket i grå farger. Passer litt til været ute...
I går hadde jeg verdens hyggeligste dame på besøk! Anne-Kristine Augestad som i går ble eier av sin egen sjøgrønn Tingeling tunika/kjole. Koselig at hun likte mine strikke/hekle designs supergodt! Jeg syns den passet perfekt til henne. Før har jeg bare strikket den i hvit, så det var gøy å få gjøre den i en annen farge.
Anne-Kristine kan dere se i Åndenes maktTVnorge i løpet av denne vår sesongen. Jeg elsker det programmet, så jeg gleder meg til å se:)
Da er det bare å mumse goderi, og strikke hele kvelden:)

Ha en fin søndagskveld dere!

Chatrine

2 kommentarer:

AlottesVerden sa...

Hørtes jo veldig deilig ut. Kose seg inne i uværet med godis og strikketøy. Spennende å se hva du skal lage for noe fint ut av det :)
Kjolen passet jo helt perfekt. Nydelig farge til henne :)

Ha en finfin søndag
Ann-Charlotte

Siddis back home sa...

Det så riktig koselig ut, Chatrine! Spennende strikk på pinnene…. ha en flott, kreativ uke hos deg!