torsdag, mars 20, 2014

Fefor Høifjellshotell (del 1)

 Da har jeg kommet tilbake til Tromsø etter et fantastisk hotell opphold på 
Fefor Høifjellshotell
For et fantastisk sted!!! 
For en stund tilbake ble jeg spurt om jeg ville holde strikkekurs og workshop på Fefor Høifjellshotell Strikkefestival. Det kunne jeg rett å slett ikke takke nei til. Tusen takk Kari Hestnes for invitasjonen! Hun har vært strikkedesigner i over 30 år:) For en ære å bli spurt!

Da jeg ankommer hotellet som ligger litt utenfor Vinstra, blir jeg møtt av en fantastisk dame Anne-Grete Horten som eier og driver hotellet, og hennes koselige stab. Rommet jeg fikk (suiten, rettere sagt) var bare helt FANTASTISK! Hovmesteren 


 For en drøm av et hotell!!!


Ta en titt på hjemmesiden deres HER
Følg gjerne Strikkefestivalsiden på facebook HER

Jeg hadde faktisk aldri vært på et Høifjellshotell før, skal si det ga mersmak. Skulle vært der hver eneste helg om jeg hadde kunnet:)

Tusen takk til Anne-Grete og Fefor for et fantastisk opphold, og super servise!

Helgen var fyllt med mange strikkeglade damer, jeg har tatt masse bilder. Del 2 av oppholdet kommer!

Sees snart igjen!

Chatrine

2 kommentarer:

stellacharming sa...

Det var et fantastisk hotell, og en fantastisk morsom helg! Gleder meg allerede til neste år! :)

Siddis back home sa...

Der ser helt fantastisk ut, Chatrine! Heldige deg, man trenger sikt en gang iblant! Ha en magisk helg hos deg!