fredag, mars 21, 2014

Del 2 :)


OBS! :) Nå kommer det masse ord som: Fint, flott, fantastisk osv. Hærligheten det kommer rett fra mitt hjerte!  Alle dere burde fått sjansen til å møte alle disse flotte mennesker! 
Jeg har så lyst å dele med dere de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med:)
Bilde øverst: Kari Hestnes
Designer. Driver nå Living Alpakka. Kari og mannen hennes Per driver Mirasol skolen. Det er skole for barn i Peru, finansiert av salg av alpakka garn. Wow... Bøyer meg på kne, for hva de har fått til!!!
Les mere henne og Rabin HER

Anne-Grethe er ei fantastisk jente (dame med stor M) Skulle du være i dårlig humør en dag... Den her dama snur det tvert, og du glemmer alt! Hun eier og driver Fefor Høifjellshotell. For ei dame!!! Kan ikke få sagt det nok! Tusen, tusen takk  for din gode energi!!! Gleder meg allerede til Mars neste år! Skulle ønske mine blogglesere kunne høre din fantastiske latter :) Hun har snudd opp/ned på hele hotellet, og fått Fefor til å bli PERFEKT!
Les mer om Fefor HER
Denise Samson
Denne dama ligger ikke på latsiden for å si det sånn. Hun designer, oversetter og er en mesterinnestrikketeknikker! Skriver bøker til oss strikke entusiaster! Tipser oss, og lærer oss det vi ikke visste hva vi kan lage med hendene våres! Tusen takk Denise for at jeg fikk bli kjent med deg! Måtte alle få samme muligheten!!!
Besøk nettsiden hennes HER
Stella
Stella er bare så søt! Hun kan alt om hekling, hakking, og alt annet forøvrig:)
Da jeg møtte henne ble jeg rett å slett betatt! Alt hun kan den dama! Karisma er bare forbokstaven!
Hun elsker håndarbeide, bor i Oalo og tar opp alt urbant som rører seg der:) Gleder meg til å møte henne igjen!
Blogg HER
Facebook HER
Ikke glem å besøke henne!
Rabin
Da vi trenger å løse opp både skuldre og armer kan vi møte Rabin.
Han er yoga ekspert og massør på sitt beste! Å for å si det rett ut: den med den tørreste humoren, jeg dør av latter! Takk Rabin!!! 

Ja, så er det jo meg da;) Sorry at æ ser dødssyk ut... Mørketiden i nord har satt sine spor... Ingen hudfarge...
Solen kommer og varmer snart her i nord (med den kommer hudfargen tibake) :)
Takk til mine kurs deltagere, takk alle!
Ja, og om dere ønsker mitt design, så kan dere titte HER

Siste bildet:
Meg, Stella og Denise 
Takker for alle oppmøtte etter vår strikkevisning!
(bilder fra visningen kommer i del 3)
Tusen takk til alle som medvirket bak i kulissene (Per, Nicolay, alle flotte modeller fra hotellet og alle dere på hotellet, og alle dere som møtte opp!), og sist men ikke minst: herreminhatt for et hotell og mat! Har aldri spist meg så mett før;)

Jeg kan med hånden på hjertet si at vi gleder oss allerede til neste år!

Bilder fra visningen og workshop kommer!

Ha en super kveld, så "snakkes" vi!

Chatrine

1 kommentar:

stellacharming sa...

Takk for en veldig hyggelig og inspirerende helg! Og tusen takk for kjempeherlig omtale i bloggen! Vi ses snart igjen! :)

Stella :)