lørdag, september 21, 2013

Habitat... igjen;)I dag har jeg vært en tur på Habitat... igjen...;)
Elsker den butikken!
Nå som hodet mitt er i flyttemodus og jeg har lyst å endre stil, så har jeg funnet enda mer å plusse på ønskelisten min! Øverst til venstre er "mitt nye" skrive/arbeidsbord. Det er i tre, mens platen på toppen er trukket i skinn. Om det skulle la seg gjøre ønsker jeg det i hvitmalt tre og mørkt skinn. Akkurat likt fargene på bildet til høyre, som er et lite Side Table som hadde vært knallfint ved siden av en sofa:)
Var det noen som fikk med seg programmet Norges Vakreste Hjem her om dagen? Drømmen hadde vært funkis huset av Arne Jacobsen. Herreminhatt så vakkert! Jeg hadde flyttet inn på dagen!
Jo mer jeg tenker, jo mer har jeg lyst å bygge nytt... Ungene mine sier at jeg er gal, mulig det... Utfordringer er til for å taes, ikke sant?
 
 
Vel, tilbake til hverdagen:)
Her i Tromsø jobbes det iherdig med nye strikkerier og mønstre. Jeg og lille søte Chablis strikker, skriver og bestiller garn. Noen (jeg) er mer ivrig. Noen (Chablis) tar det hele med stor ro;)
 


I disse dager gjør ChatrinesLivngDesign det godt.
Men... vi kan jo ikke ligge på latsiden av den grunn. Med min egen deadline på en uke, så kommer ikke neste uke til å inneholde nok timer i døgnet...
Kan man bestiller flere timer pr døgn på nett noe sted?;)
 
Til sist i dag legger jeg ved en liten filmsnutt fra strikkekroken min. Den har ligget på FB en stund da for dere som følger meg der.
(Chablis later som om hun er død... mulig hun ikke gidder all jobbingen...;)

video

Da starter lørdagskvelden. Siden jeg har brukt så lang tid her på bloggen, må jeg se "skal vi danse" på sumo.
 
Ha en super kveld!
 
Klem,
Chatrine

lørdag, september 07, 2013

Habitat

 
 Etter 7 år med husbygging, og ferdigstillelse av huset... så er det nå ferdig... til slutt:)
Så tenker jeg: hva skal jeg gjøre nå da? (den følelsen som man har når ungene flytter hjemmefra;)
Det klør i fingrene etter å gjøre noe nytt. Hvis jeg skulle fortsette å bo i huset mitt hadde jeg startet på totalforvandling av huset allerede i dag. Jeg må jo være helt gal?... Jeg elsker huset mitt som det er, men klarer ikke å la være å ta i malekosten/tapetsere/legge fliser osv.osv...
Nå som jeg skal sørover til ungene mine skal jeg garantert kjøpe meg et oppussningsprosjekt! Ja, tydeligvis veldig GAL! Det er jo vanligvis skrekken å kjøpe seg noe sånt, men jeg ser på det som en mulighet og utfordring til å skape noe eget, som jeg har stor glede av.
Jeg har bodd i Finnmark, Troms, Oslo og Vestfold. Huset er ikke funnet, men det blir et sted i Østfold denne gang. Ved sjøen et sted. Det må vel finnes noe koselig der, tror du ikke?
 
Et fint gammelt hus å pusse opp:)


Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg elsker å hekle roser. Spesielt til mine strikke/hekle designs ( chatrineslivingdesign.com )
 
Habitat har kommet til Tromsø. Yey!!! Var innom en tur der i går, å fant denne superfine roselampen. Den står på ønskelisten til kontoret/arbeidsbordet mitt som inspirasjon.
Tanken var å ikke anskaffe meg noe her i nord, men mulig jeg må kjøpe meg denne, man vet jo aldri om dem er fri når jeg kommer sørover... Heldigvis har de Habitat i Oslo også i tilfelle jeg finner flere kule ting;)
 
Vel, telysene er tent. Lørdagskvelden har kommet. Det er bare å tulle seg inn i et godt pledd, se film å ta fram strikketøyet:)
Leste i avisen at det var tropevarme i nord, vi måtte finne fram bikinien sa de. Hmm... 10,7 grader ute. Det regner ikke, det er jo positivt. (nevnte jeg at det var litt sur vind?) Litt usikker hva som betegner tropevarme, men det er vel en 10-11 grader da...
 
Ha en super kveld!
 
Klem, Chatrine
torsdag, september 05, 2013

CLD


Så var det helg igjen dere!
Jeg er storfornøyd om dagen. ChatrinesLivingDesign går så det suser!
Sender ut mønstre og garnpakker til den store gullmedaljen.
 
Jeg husker 1 Desember 2012... Dagen jeg la butikken min ut på nett. Sommerfuglene var mange... Nå over 9 mnd senere er responsen upåklagelig! Wow!!!
 
Jeg er ydmyk, matt og nesten mo i knærne over at så mange ønsker å lage det som er mine egne designs som er litt anna enn den berømte "Marius-genseren" Jeg hadde fått en del forespørsler på å skrive ned mønster på det jeg laget, men jeg hadde ikke drømt om at det skulle bli nettbutikk den gang jeg startet å lage mine egne ting. Tankene var: men? er det bra nok???
Det viser det seg å være. Hobbyen min har blitt min jobb, så fantastisk!
Jeg jobber nok flere timer om dagen enn alle de årene jeg hadde salong og arbeidet som frisør i 25år. men så fantastisk gøy det er!
Tromsdalen bydel ville at jeg skulle stille ut, aviser har intervjuet meg og jeg har vært på radio. Helt utrulig!
 
Høsten har jo som sagt kommet, og jeg kan nesten ikke vente på fortsettelsen!
 
Ha en super helg dere!
 
Klem, Chatrine


P.S Bildet i dag kommer på mitt moodboard i morgen:) Det er laget av min sønn Christian etter mine instrukser:)