søndag, juni 30, 2013

Puh... For en jobb!

 Oi, oi... Det med å pakke ned et hus er ingen spøk...
Nå skal det sies at jeg har flyttet en del ganger. Da har jeg pakket ned å flyttet... Nå skal jeg jo som sagt kvitte meg med sakene mine. Min mamma var hos meg her om dagen å hentet et helt lass. Samtidig må jeg få plass i huset til de sakene jeg skal ha med, minnene kan man jo ikke kvitte seg med:) Å de skal stå sirlig ryddet og sortert klart til flytting og ikke minst IKKE "rote" til huset under visningen! Viktig!!! For et strev...
Jeg ser "gulroten" i andre enden, så det er likevel motiverende:)
Med den fantastiske sommeren vi har i nord, blomstrer det som aldri før i hagen! Alle stauder står vakre å soler seg:) Dessverre gjør ugresset det også... Storsjau i hagen om et par uker seg jeg:) Koselig det, håper været holder seg:)
 
Hodet koker av ny inspirasjon. Interiør magasinene flyter rundt i huset, hærlig!
Kommer med mer om det etter hvert.
 
Ha en superfin ny sommeruke!
 
Klem,
Chatrine

lørdag, juni 15, 2013

Om det å selge huset sitt.

 Vups... som tiden flyr!
Nå var vi plutselig midt i juni...
Hei Bloggen:)
På overskyet dager som denne kan man fortsatt tenne lys inne. Koselig:) jeg elsker fortsatt min øyenstikker telys kopp, som har fått selskap av en liten sommerlykt. Strikketøyet er såklart framme, som alltid.


 Siden sist har vi hatt konfirmasjon. Hærlige gutten min har blitt "voksen"

 Her er oss to på hans store dag:)
(jeg har mitt eget design Tingeling Summerdress på meg)
 Frøken Ine og broren. Siden han tross alt ER lillebror, men har vokst oss alle over hodet måtte han høfflig bøye knærne litt for STOREsøster;)

Ja, så går det mot min siste tid i nord. Jeg har funnet meg noe jeg tror kan være perfekt for meg noen hundre mil lengere sør.
Jeg selger huset mitt!
 
En lang prosess er i gang. Snart... Hvor/hvilken bod skal man begynne å tømme først. Oi, kjenner jeg gruer meg litt til den jobben. Men det skal bli godt. Jeg skal nemlig ikke ha med meg noe når jeg flytter (kun et 20-40 talls esker med mine oppsamlede skatter;) Håpet er at noen vil kjøpe huset mitt og elske det like høyt som meg. Jeg har jo tross alt bygd hærligheten selv! Jeg har et fantastisk fint hus, med en utsikt som ikke kan måles på en skala. Det blir litt rart.
 
Snart skal min nye livsepoke begynne. Som jeg gleder meg!!! Jeg kommer nærmere mine barn, fantastisk! Jeg kommer vekk fra snøen i nord som jeg ikke har spesielt mye til overs for.
I juli skal jeg reise å se på det stedet jeg drømmer om. Huset er lite og gammelt. Det trenger kraftig oppussing, så arbeidsledig blir jeg nok ikke, heldigvis! Hagen er ikke noe å skryte av den heller. Men i mitt hode skal det nok bli fantastisk fint og perfekt. Nå som jeg skal bo alene sammen med hunden trenger vi ikke stort. Det beste med "drømmehuset" er beliggenheten. Mindre enn 100 meter fra vannkanten, en fantastisk utsikt! Noe jeg MÅ ha! Jeg må se hav og vann, ellers kommer jeg ikke til å trives. Stedet ligger avsides, uten mange naboer. Perfekt! Svabergene ligger strødd over hele området, så det er bare versågod å nyte livet:)Tror ikke jeg kommer til å bli særlig ensom der, ettersom alle vil komme på besøk. Det blir koselig. Nå skal det jo sies at det er ikke kjøpt enda, men jeg håper.. snart...:)
 
Ellers siden sist har jeg fortsatt butikken min ChatrinesLivingDesign ta en titt innom!
Jeg legger ofte ut bilder på Instagram chatrine halvorsen følg meg gjerne der eller på facebook chatrineslivingdesign :)
 
Ja, det var det hele for nå!
Vi snakkes!
 
Klem,
Chatrine