lørdag, september 07, 2013

Habitat

 
 Etter 7 år med husbygging, og ferdigstillelse av huset... så er det nå ferdig... til slutt:)
Så tenker jeg: hva skal jeg gjøre nå da? (den følelsen som man har når ungene flytter hjemmefra;)
Det klør i fingrene etter å gjøre noe nytt. Hvis jeg skulle fortsette å bo i huset mitt hadde jeg startet på totalforvandling av huset allerede i dag. Jeg må jo være helt gal?... Jeg elsker huset mitt som det er, men klarer ikke å la være å ta i malekosten/tapetsere/legge fliser osv.osv...
Nå som jeg skal sørover til ungene mine skal jeg garantert kjøpe meg et oppussningsprosjekt! Ja, tydeligvis veldig GAL! Det er jo vanligvis skrekken å kjøpe seg noe sånt, men jeg ser på det som en mulighet og utfordring til å skape noe eget, som jeg har stor glede av.
Jeg har bodd i Finnmark, Troms, Oslo og Vestfold. Huset er ikke funnet, men det blir et sted i Østfold denne gang. Ved sjøen et sted. Det må vel finnes noe koselig der, tror du ikke?
 
Et fint gammelt hus å pusse opp:)


Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg elsker å hekle roser. Spesielt til mine strikke/hekle designs ( chatrineslivingdesign.com )
 
Habitat har kommet til Tromsø. Yey!!! Var innom en tur der i går, å fant denne superfine roselampen. Den står på ønskelisten til kontoret/arbeidsbordet mitt som inspirasjon.
Tanken var å ikke anskaffe meg noe her i nord, men mulig jeg må kjøpe meg denne, man vet jo aldri om dem er fri når jeg kommer sørover... Heldigvis har de Habitat i Oslo også i tilfelle jeg finner flere kule ting;)
 
Vel, telysene er tent. Lørdagskvelden har kommet. Det er bare å tulle seg inn i et godt pledd, se film å ta fram strikketøyet:)
Leste i avisen at det var tropevarme i nord, vi måtte finne fram bikinien sa de. Hmm... 10,7 grader ute. Det regner ikke, det er jo positivt. (nevnte jeg at det var litt sur vind?) Litt usikker hva som betegner tropevarme, men det er vel en 10-11 grader da...
 
Ha en super kveld!
 
Klem, Chatrine
1 kommentar:

AlottesVerden sa...

Du har jo gjort utrolig mye på huset der du bor nå, og fått det fantastisk fint..
Moro å utfordre kreativiteten og få det akkurat slik man vil ha det, men klart mye jobb med slikt.

Ønsker deg velkommen til vakre østfold da om du havner her :)

Ha en fin uke
Ann-Charlotte