lørdag, september 21, 2013

Habitat... igjen;)I dag har jeg vært en tur på Habitat... igjen...;)
Elsker den butikken!
Nå som hodet mitt er i flyttemodus og jeg har lyst å endre stil, så har jeg funnet enda mer å plusse på ønskelisten min! Øverst til venstre er "mitt nye" skrive/arbeidsbord. Det er i tre, mens platen på toppen er trukket i skinn. Om det skulle la seg gjøre ønsker jeg det i hvitmalt tre og mørkt skinn. Akkurat likt fargene på bildet til høyre, som er et lite Side Table som hadde vært knallfint ved siden av en sofa:)
Var det noen som fikk med seg programmet Norges Vakreste Hjem her om dagen? Drømmen hadde vært funkis huset av Arne Jacobsen. Herreminhatt så vakkert! Jeg hadde flyttet inn på dagen!
Jo mer jeg tenker, jo mer har jeg lyst å bygge nytt... Ungene mine sier at jeg er gal, mulig det... Utfordringer er til for å taes, ikke sant?
 
 
Vel, tilbake til hverdagen:)
Her i Tromsø jobbes det iherdig med nye strikkerier og mønstre. Jeg og lille søte Chablis strikker, skriver og bestiller garn. Noen (jeg) er mer ivrig. Noen (Chablis) tar det hele med stor ro;)
 


I disse dager gjør ChatrinesLivngDesign det godt.
Men... vi kan jo ikke ligge på latsiden av den grunn. Med min egen deadline på en uke, så kommer ikke neste uke til å inneholde nok timer i døgnet...
Kan man bestiller flere timer pr døgn på nett noe sted?;)
 
Til sist i dag legger jeg ved en liten filmsnutt fra strikkekroken min. Den har ligget på FB en stund da for dere som følger meg der.
(Chablis later som om hun er død... mulig hun ikke gidder all jobbingen...;)

video

Da starter lørdagskvelden. Siden jeg har brukt så lang tid her på bloggen, må jeg se "skal vi danse" på sumo.
 
Ha en super kveld!
 
Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: