torsdag, august 22, 2013

Høststrikk


 Denne sommeren i nord har vært fantastisk. Så varmt og fint over så lang tid kan jeg ikke huske at det har vært noen gang her. Peonene i hagen var enorme da de blomstret. (ser dere micro hånda mi under blomsten? :)
Nå begynner derimot det meste å bli avblomstret. Høsten er på vei hit nå, men det er håp for mange fine dager enda før vinter og mørketid:)

 Hele sommeren har gått med til å fixe huset i tipptopp stand (siden det nå ligger ute for salg) og selvsagt strikking! Mange fine strikketimer har det blitt ute på plattingen. Snakk om platting... Den har jeg beiset i sommer. Lille Chablis har en tendens til å ville gå ved mine føtter... Siden hun ikke tør hoppe ned fra stolene, har hun måttet tilbringe en del tid i forskjellige stoler rundt omkring mens vi har ventet på at beisen skulle tørke;) Stakkar...

 
 Mitt nyeste design ble ferdig i dag. Jippi!
Nå er det bare å sette seg ned å finskrive mønster.
 
 
Jakke med store blomster.
 
 
 
På min fb side chatrineslivingdesign har jeg for tiden en konkurranse gående. Gå inn på siden og følg instruksjonene om du vil være med på trekkningen av
strikke/hekle mønstre på 2012 kolleksjonen min!
Super mulighet til å få nye fine strikke/hekle prosjekter i høst!
Frist er 1 september!
 
Ha en fin kveld, så "sees" vi snart igjen!
 
Klem, Chatrine

NB! Til dere som har meg på blogglisten: HUSK å bytte linken min!!! Jeg har ny adresse! chatrinesliving.net
(bytt ut .com med .net)

1 kommentar:

Siddis back home sa...

Så alldeles nydelig den var! Herlig å se at du også er tilbake og har hatt en fin sommer! Ha en vidunderlig helg!