lørdag, august 31, 2013

Høst!

Siste Augustdagen nærmer seg slutt. Levende lys er plutselig aktuelt igjen. Lysestakene har kommet fram på alle bord. Interiør bøker, blader og strikking er det kveldene brukes til:) Også denne lørdagskvelden. Denne helgen pleier jeg vanligvis å være på Døgnvill festivalen her i Tromsø. Dette året bestemte jeg meg for ikke å gå. Skal bli deilig og vite at man ikke våkner opp i morgen utslitt av å være på fest i 3 dager:) Angrer ikke ett sekund! De som nå er der har det sikkert gøy. Kos dere masse!
 
Sist helg var jeg jo på Alinas Showroom. Så gøy det var!
På bildet under (ja... det er meg;) har jeg på meg en Salvatore Ferragamo kjole. Fantastisk fin!!! Love that!!! På bildet under meg vises kjolen på en sikkert kjent skuespiller på rød løper, sikkert i Hollywood.
Vesken er intet mindre enn Hèrmes.... Dåne!
(skoene syns ikke på bildet, men det var disse
Kan noen være så snill å be meg på ut på noe fint, så jeg kan bruke akkurat dette antrekket!
OMG!
Haute Couture Heaven!!!
 
 
 
På kvelden etter åpningen hadde vi oss en koselig liten fest på Inch :)
For en helg!
Tilbake til hverdagen for oss "vanlig dødelige";)
Som nevnt så er det mye strikking for tiden. I løpet av høsten kommer det 5-6 kansje 7 nye designs for mitt eget design CLD.  Jeg blir så inspirert om høsten. Ideene dukker opp en etter en. Da blir det en del prosjekter på gang på samme tid. Brunt er veldig høst, det holder jeg på med denne helgen.
 


 
Huset ligger for salg, håper på å få solgt det i løpet av høsten, slik at jeg kan flytte sørover igjen. Gleder meg til nye oppussings prosjekter! :)
Siste bildet i dag er meg, da jeg landet på Gardemoen sist juli for å dra på en rekke husvisninger i sør.
Måtte alt gå greit ved salg og kjøp av nytt hus. Krysse fingrene!


 Nyt siste timene av August!
 
Klem, Chatrine


1 kommentar:

Anonym sa...

Lykke til med hussalg, har vært og sett på bilder, men det ligger nok dessverre ikke i vår prisklasse :( Kan nok ta sin tid før det er blitt solgt, men krysser fingre for deg at det ikke tar veldig lang tid!

Klem fra Lisbeth