onsdag, august 21, 2013

Back in business:)Da er jeg tilbake igjen etter en aldri så liten ufrivillig bloggepause:)
Jeg kom i skade for å miste webhostingen og domenet mitt. Jeg hadde gått glipp av å auto oppdatere abonnementet mitt... Å hei du, der i et ubevoktet øyeblikk hadde noen tatt over hele domenenavnet chatrinesliving.com... Det tok bare noen få minutter...
Siden sist har jeg strevd med å få domenet mitt tilbake, uten å lykkes med det. Til slutt kjøpte jeg nytt domene.
Link meg gjerne opp på nytt hos dere på nytt:)
Fjern den gamle linken min og bytt ut .com med .net
 
Noe har da skjedd siden sist. Jeg har lagt huset mitt ut for salg:) Bildene i dag er fra da vi tok fotoshoot til prospektet.
Huset mitt kan dere se på FINN.no
 
Det er spennende å selge hus. Ikke noe man gjør til hverdags!

 Jeg har pusset opp trappegangen siden sist. Ny hærlig tapet. Husker dere 90-tallet? Da vi skulle ha border med tapet i alle rom;) Jeg har tatt opp den gamle trenden å lagt en bord med tapet. Nå er den 70cm bred og "bittelitt" dusere farger. Ble fint?
Chablis har fylt år siden sist. Hun hadde faktisk bursdag i går. Lille ulldotten ble hele 7 år:) Hun må ligge i gangen nede, da vi har nymalt trapp;)
 
Godt å være tilbake i bloggverden igjen!
Jeg kommer snart tilbake igjen!
 
Vi sees!
 
Klem, Chatrine
 
 


Ingen kommentarer: