fredag, august 23, 2013

Alinas Showroom!

 Ja da var det helg:) Det liker vi!
På lørdag skal jeg til byen til Alinas Showroom! Gledes!!!
Alina har startet at fantastisk supert nytt konsept her i Tromsø.
Hun leier ut klær, vesker og sko som vi "vanlig dødelige" bare kan drømme om å kjøpe! Men....Ja, nu kan vi altså få leie oss Chanel, LV, og andre "sukk" merker som vi ikke har i klesskapet. (i allefall ikke jeg)
Ta e titt på fb siden her
Omg... Spennende! Kom å ta en titt i morgen om dere er i Tromsø. Det skal jeg i allefall:) Åhhh så gøy det skal bli! Må finne meg en fest å gå på om jeg ikke klarer å ta av meg en kjole jeg prøver... eller noen lekre sko...
 
I den forbindelse har jeg selv vært hos IdaInch og fått meg superkule
DIOR negler:)

Dere som har fulgt meg lenge vet jo at jeg elsker design!
Love it!
 
Go helg!
 
Klem, Chatrine
 
P.S Håper vi sees i morgen:)
Adressen er:
Strandskillet 3, Tromsø

1 kommentar:

Silkeline sa...

Herlig lekre negler!! Jeg følger deg og prosjektene dine på FB....og blir såååå imponert over hvor kreativ og produktiv du er :-)