tirsdag, juli 02, 2013

Kvelds tanker:)


Jeg satt nettopp å leste en blogg, som jeg så ofte gjør:)
Denne handlet om refleksjoner. Damen hadde flyttet fra det perfekte stedet, fant seg et nytt å spennende sted:)
Det er slik jeg føler det nå.
Nå som huset, minnene skal legges "på bok" Det tar tid å venne seg til det. Tanken på flytting har streifet en million ganger, men har ikke blitt noe av... Til nu såklart:)
Hun skrev så fint:
Skönhetens ö. Jag kan se hur vackert det är. Och alla mina minnen. Korsika kommer alltid och för all evighet vara platsen där mina barn lärde sig sitta, krypa, gå. En sådan plats kan aldrig förknippas med att vara olycklig. Never ever.

Men jag kunde inte bo på en plats där vägen tar slut.
 
Jeg tenker som hun nå. Jeg kan ikke lengere bo der veien tar slutt. Nå skal nye veier utforskes, nye veier skal ta form. Jeg har lengtet tilbake til sør i 11 år nå.
Ikke det at livet blir perfekt, ikke det at alt blir rosenrødt, men jeg føler det er rett for meg.
 
Åja,... får jeg det som jeg vil: skal jeg nå bygge opp et nytt hus. Et falleferdig et... Nye prosjekter står for døren. Jeg ser det som en glede og utfordring. Uansett hvor jeg lander i sør, skal det bli et hus/sted jeg kan forme til mitt:) Gir meg aldri på arkitekt/og interiør fronten;)
Malingskost, flotte løsninger og det som måtte følge med gir ro i sjelen;)
 
Følg meg gjerne videre på nye utfordringer:)
 
Klem
Chatrine
 
Nb: Bloggen til dama kan du lese her: Looking for Sara

3 kommentarer:

Landlig Charm sa...

Hei Chatrine :)
Vakkert skrevet... og nydelig bilde!

Følg hjertet ditt og ønsker deg lykke til på veien til ditt nye paradis <3
Sommerklem fra Wenche

emblas-kanel sa...

Fint innlegg, og så sant så sant. Lykke til med flyttingen. Er i samme situasjon selv, har sovet fire netter i mitt nye hjem på Sørlandet og har bodd hele livet i Ofoten. Vi har kjøpt et hus fra 1848, og holder nå på å komme i ordene her. Har kassert veldig mye, men som du sier, mange minner må en ta med. :-)

emblas-kanel sa...

Fint innlegg, og så sant så sant. Lykke til med flyttingen. Er i samme situasjon selv, har sovet fire netter i mitt nye hjem på Sørlandet og har bodd hele livet i Ofoten. Vi har kjøpt et hus fra 1848, og holder nå på å komme i ordene her. Har kassert veldig mye, men som du sier, mange minner må en ta med. :-)