søndag, juni 30, 2013

Puh... For en jobb!

 Oi, oi... Det med å pakke ned et hus er ingen spøk...
Nå skal det sies at jeg har flyttet en del ganger. Da har jeg pakket ned å flyttet... Nå skal jeg jo som sagt kvitte meg med sakene mine. Min mamma var hos meg her om dagen å hentet et helt lass. Samtidig må jeg få plass i huset til de sakene jeg skal ha med, minnene kan man jo ikke kvitte seg med:) Å de skal stå sirlig ryddet og sortert klart til flytting og ikke minst IKKE "rote" til huset under visningen! Viktig!!! For et strev...
Jeg ser "gulroten" i andre enden, så det er likevel motiverende:)
Med den fantastiske sommeren vi har i nord, blomstrer det som aldri før i hagen! Alle stauder står vakre å soler seg:) Dessverre gjør ugresset det også... Storsjau i hagen om et par uker seg jeg:) Koselig det, håper været holder seg:)
 
Hodet koker av ny inspirasjon. Interiør magasinene flyter rundt i huset, hærlig!
Kommer med mer om det etter hvert.
 
Ha en superfin ny sommeruke!
 
Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: