lørdag, juni 15, 2013

Om det å selge huset sitt.

 Vups... som tiden flyr!
Nå var vi plutselig midt i juni...
Hei Bloggen:)
På overskyet dager som denne kan man fortsatt tenne lys inne. Koselig:) jeg elsker fortsatt min øyenstikker telys kopp, som har fått selskap av en liten sommerlykt. Strikketøyet er såklart framme, som alltid.


 Siden sist har vi hatt konfirmasjon. Hærlige gutten min har blitt "voksen"

 Her er oss to på hans store dag:)
(jeg har mitt eget design Tingeling Summerdress på meg)
 Frøken Ine og broren. Siden han tross alt ER lillebror, men har vokst oss alle over hodet måtte han høfflig bøye knærne litt for STOREsøster;)

Ja, så går det mot min siste tid i nord. Jeg har funnet meg noe jeg tror kan være perfekt for meg noen hundre mil lengere sør.
Jeg selger huset mitt!
 
En lang prosess er i gang. Snart... Hvor/hvilken bod skal man begynne å tømme først. Oi, kjenner jeg gruer meg litt til den jobben. Men det skal bli godt. Jeg skal nemlig ikke ha med meg noe når jeg flytter (kun et 20-40 talls esker med mine oppsamlede skatter;) Håpet er at noen vil kjøpe huset mitt og elske det like høyt som meg. Jeg har jo tross alt bygd hærligheten selv! Jeg har et fantastisk fint hus, med en utsikt som ikke kan måles på en skala. Det blir litt rart.
 
Snart skal min nye livsepoke begynne. Som jeg gleder meg!!! Jeg kommer nærmere mine barn, fantastisk! Jeg kommer vekk fra snøen i nord som jeg ikke har spesielt mye til overs for.
I juli skal jeg reise å se på det stedet jeg drømmer om. Huset er lite og gammelt. Det trenger kraftig oppussing, så arbeidsledig blir jeg nok ikke, heldigvis! Hagen er ikke noe å skryte av den heller. Men i mitt hode skal det nok bli fantastisk fint og perfekt. Nå som jeg skal bo alene sammen med hunden trenger vi ikke stort. Det beste med "drømmehuset" er beliggenheten. Mindre enn 100 meter fra vannkanten, en fantastisk utsikt! Noe jeg MÅ ha! Jeg må se hav og vann, ellers kommer jeg ikke til å trives. Stedet ligger avsides, uten mange naboer. Perfekt! Svabergene ligger strødd over hele området, så det er bare versågod å nyte livet:)Tror ikke jeg kommer til å bli særlig ensom der, ettersom alle vil komme på besøk. Det blir koselig. Nå skal det jo sies at det er ikke kjøpt enda, men jeg håper.. snart...:)
 
Ellers siden sist har jeg fortsatt butikken min ChatrinesLivingDesign ta en titt innom!
Jeg legger ofte ut bilder på Instagram chatrine halvorsen følg meg gjerne der eller på facebook chatrineslivingdesign :)
 
Ja, det var det hele for nå!
Vi snakkes!
 
Klem,
Chatrine
 
 
 

3 kommentarer:

Marias Tusen og en Natt sa...

Hei Chatrine - fant deg på Norske bloggdamer. Er ikke flink til å se innom og jeg har ikke publisert, bortsett fra en gang.
Jeg vil bare si at jeg i samme situasjon, vi flytter fra et sted jeg elsker og det er mye som er allerede pakket ned. Det er en prosess - man flytter fordi man skal videre og har nok argumenter for det. Jeg var mye hos Fretex og på dynga, jeg har gitt bort mye og solgt på Finn. Vi skal nemlig bo i en leilighet og flytting er nærstående - om drøye 3 uker. Vi flytter fra byen til et natursted og jeg får drikke kaffe min datter som bor 3 minutter unna oss. Det blir bra - men mye må ofres og et par kameler svelges. Men det går bra! Ønsker deg lykke til i bøttevis!

emblas-kanel sa...

Er i samme situasjon som deg. Vi har solgt hytte og hus her nord og om to uker går flyttelasset og vi til Sørlandet. Til et lite hus fra 1848 og fra et hus fra 2001. Det blir spennende. Gleder meg til å se blogginnlegg fra nystedet ditt og de flotte strikkekreasjonene dine selvfølgelig. Lykke til!

STEINKJERRINGA sa...

Åh, som jeg kjenner det i magen når jeg hører ordet FLYTTE. Jeg flyttet i 2005 i motsatt retning og fra 60 m2 på Østlandet til diger enebolig i nord. Lykke til! Det blir sikkert bra...