fredag, april 26, 2013

Wow....

 Hos meg skjer det så mye for tiden at bloggen desverre har vært litt ned prioritert.
Uansett: Her er en update:)
Den lille "fine" gutten min grønn/rødmalt... skal konfirmeres om få uker. 12 Mai er datoen. Tenke seg at han sto der, med fingermaling fra topp til tå. Han har heldigvis blitt såpassa smart at han har sluttet med det;) Fra 5ère satser vi på 5 og 6 ere i 10ènde klasse:) Målet er Oslo Katedralskole om et lite år:)
Så, ja... Så kommer jo Ine... hjem om en liten uke. . Oh JOY!!!! Som jeg gleder meg, som alltid. Ho er snart utdannet ambulanse sjåfør/personell. Er det noen som tar vare på dæ, så må det være ho.
Snakk om stolt av ungene mine!!! :)
Christian har blitt stor, jaja, stor å stor... kun 185ca ;) Nye bilder av han kommer, dette er fra sist 17 Mai:)
Tenk at alle ungene dine har vokst deg over hodet??? (omg)
 Sjøl har jeg siden sist jeg var i avisa og hadde radio intervju, har jeg også hatt en utstilling i Tromsdalen. Her er et lite bilde:)
 Neste steg på veien er:
  SHOWROOM
 Dere er herved INVTERT!

 Her er ShowRoom under konstruksjon:)
Design, både på interiør og klær er vel mitt største passion vil jeg si. Huset mitt er postet mange ganger på bloggen. Min aller største passion er vel det med å lage noe. Det å lage klær og formidle det slik at dere kan lage det selv har vært en stor oppgave. MED MYE GLEDE ! Håper jeg får muligheten til å utvikle det videre:)
Strikking og hekling for meg er noe jeg gjør mye, å for en glede det er!
Håper jeg kan gi litt inspirasjon til dere:)
 
Klem
Chatrine
 
NB:
Følg meg på facebook og instagram!

Ingen kommentarer: