søndag, februar 03, 2013

Oppdatering:)

 Hei Bloggen:)
Plutselig var det lenge siden sist, tiden flyr avgårde! Følg meg gjerne på Instagram, der kommer det ofte nye bilder! chatrinehalvorsen
 
Siden sist har jeg da vært intervjuet i radio Tromsø, kansje noen av dere fikk det med seg:) Ganske spesielt å høre seg selv på radio. Å gansk kult å bli forespurt om et intervju. Det handlet om strikking og nettsiden min
 Nye designs er snart klare. 3 nye kommer ut 16 Mars. Da jeg har vært så utrulig heldig at bydelsrådet her jeg bor har spurt meg om jeg vil stille ut mine klær. For en ære! Så: 16 Mars kan man se mine klær og treffe meg. Spennende!  

 
Kunder har sendt meg bilder som de har laget av mine designs. Så hærlig! Om det er noen av dere lesere som strikke noen av mine mønstre, send meg gjerne bilder!


Som dere skjønner så har jeg vært en smule opptatt i det siste. Lite har det blitt på interiør siden gitt... Men, nå må jeg snart begynne med det igjen, for her venter en konfirmajon i mai. Å da må jo huset skinne:) Kan jo ikke invitere familie med umalte lister;) sant?
 
Snakk om familie... Jeg kjenner ikke særlig til noen familie på farsiden min. Jeg er oppvokst med mine søsken og 3 søskenbarn. Plutselig ble jeg invitert på søskenbarntreff på farsiden. Det skal være til sommeren engang. Jo, der har jeg da hele 33 søskenbarn! WOW! Altså for meg, en hel haug med fremmede mennesker. Spennende det også gitt.
 
Så hos meg har det skjedd litt av hvert i det siste.
En ting til, nå har solen kommet tilbake. Endelig! Kameraet mitt liker seg MYE bedre i solen, enn i mørketiden. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere av min nye arbeidsplass: her hjemme hvor kjøkkenet har blitt kontor (nok engang;)
 
Ønsker dere alle en fin ny uke!
Den første i Februar!
 
Klem,
Chatrine

1 kommentar:

Villa Agnes sa...

Hei!
Jeg kjøpte Tingling mønster av deg. Nydelig tunika som jeg gleder meg til å bruke! :-)
Men jeg lurte på om den skal strikkes rundt på rundpinne? Eller er det frem og tilbake??