lørdag, oktober 27, 2012

Chablis

Lille vovven min Chablis har vært syk i det siste. Heldigvis er hun nå på bedringensvei:) Plutselig bgynte hun å kaste opp, i flere uker faktisk. Det viste seg at hun hadde betennelse i bukspyttkjærtelen stakkar. Nå er hun på sin 2`dre kur med antibiotika og går på diett... Man blir jo så glad i dyrene sine, det gjør vondt å se de lide. Jeg er jo hjemme for tiden og kan passe godt på henne:) Ja å da blir det MYE strikking også.
 
Snart forsvinner solen igjen her nord, og allerede nå er det tidlig mørkt. Det betyr jo STORT forbruk av talgelys. Litt kos egentlig.
Snøen har også kommet, noe som er et eneste stort pes iogmed at jeg ikke bruker den til annet enn å måke den vekk. Kunne godt vært foruten. Jeg burde virkelig ha bodd i sydligere strøk.
En vakker dag Chatrine pleier jeg å si til meg selv. En vakker dag:)
 
Tja, da er det tid for kveldens medisinering: 1antibiotika sprøyte- 1sprøyte for ikke å tørke ut slimhinnene og 1/2 kvalmedempende tabelett... Puh... Stakkars lille vovven...
 
Fin lørdagskveld til alle dere fiiiine bloggleserne mine!
 
Klem,
Chatrine

fredag, oktober 26, 2012

Moodboard

 På kontoret mitt har jeg skaffet meg et Moodboard. Disse er bilder i fotopapir festet med tack-it til veggen. Så kan jeg lett bytte de ut når jeg ønsker, uten spikerhull:)
headerbildet mitt ser sere de to første jeg fikk. Nå har jeg skaffet meg et
3`dje.
Perfekt for å feire livet og hva det har å by på:)
Jeg tenker at når man skal jobbe mye hjemmefra så er det viktig å omgi seg med inspirasjon og fine interiører. Jeg planlegger å lage meg et superlekkert hjemmekontor.

De siste 2 dager har det virkelig stormet her nord. Hunder og katter har fløget sidelengs... Høsten er definitivt over og vinteren setter sine spor allerede nu.
Bildene i dag er mørk med talgelys, slik som vinteren er. Koselig til tider, men jeg gleder meg allerede til sommer og SOL igjen:)
 
Go helg alle sammen!
 
Klem,
Chatrine
 
NB: Husk at alle spørsmål angående mine mønstre/strikk/design rettes til chatrineslivingdesign@yahoo.no

søndag, oktober 21, 2012

Gøy:)


 Nå begynner alt å bli klart. Det er SÅ gøy! At CLD skal snart se dagens lys er helt fantastisk!
Jeg fikk ett spørsmål om mine dager som frisør er over. Vel, etter 23 år som frisør/stylist må jeg vel si at jeg håper de dagene er over. Slutt er det nok ikke, men fulltid i det yrket er nok definitivt over. Jeg har hatt MYE gøy opp gjennom tidene, men ser at nye utfordringer venter. Jeg er VIRKELIG klar for noe nytt nå. Dette med strikk/håndarbeider og design har vokst opp som en hobby som jeg elsker.
Vi får rett å slett se hva tiden kommer til å vise. Spennende blir det i allefall:)
 
Nå holder jeg forresten på med en kolleksjon strikk og hekle til små jentene:)
Denne har jeg vist litt av før, men deler med dere progressen:)


Ønsker dere en finfin ny uke!
 
Klem,
Chatrine

mandag, oktober 15, 2012

Workshop day:)

 Hei igjen dere!
I dag har jeg hatt en lang jobbedag. Workshop day! Kvelden er enda ung, så det blir nok jobb til langt på natt:)
Alle mine designs og mønster skal på plass. Samtidig jobber jeg med en strikkekolleksjon til jenter. Denne lanseres i 2013, GLED DERE! Hvor gøy er det ikke å strikke til lille snuppa i familien! Det syns i allefall jeg:) Storkoser meg med strikkeplagg til små prinsesser. Har desverre ingen små jenter å prøve på for hånden, må klare meg med lille Mille. Prøvedokka:) Som har besøk av den store til høyre, kledd i en av mine favoritt designs for anledningen:) 
 Litt fint må man jo ha det rundt seg, i vinduet står vakre tørkede Hortensiaer. LOVE sier jeg bare!Iogmed at det jobbes hardt med å få opp nettbutikken og mønster til dere som vil strikke, så blir det for øyeblikket lite tid til annet. Som feks Interiør;) Men jeg har jo hele 404 innlegg om akkurat det temaet: Interiør. Gå til høyre på siden klikk på Interiør under mine etiketter, så finner dere huset mitt der, eller på bildet til høyre med tittel Her er mitt hus:)
 
Til vi sees neste gang:
Kos dere!
 
Klem,
Chatrine

lørdag, oktober 06, 2012

Fotoshoot høst 2012

 Til dere som ikke følger meg på facebook eller instagram:
Jeg vil dele med dere en knippe fine bilder fra
ChatrinesLiving Design
fotoshoot denne høsten:)
Hva syns dere?
Nå er det knappe 2 mnd til nettbutikken åpner, som jeg gleder meg:)
Da blir det strikking på dere før jul:)
 
Finfin lørdagskveld til dere alle!
 
Klem,
Chatrine

onsdag, oktober 03, 2012

Høst Kreativiteter:)

 Nå har det blitt skikkelig høst her i nord. Om ikke lenge sitter det nok ikke ett eneste blad igjen på trærne.
Høst=Håndarbeide
 
Jeg holder ikke særlig mye på med interiør for tiden. Dels fordi jeg har vært syk så lenge, og dels fordi jeg jobber intenst med den nye nettbutikken min som skal komme. 1 Desember! Det strikkes litt avogtil, men mest blir det mønsterskriving. Alt skrives ned i den gammeldagse linjearkboka med penn. Jeg elsker den metoden. Ja helt til den dagen jeg får meg en ipad såklart:)

 Husk å følge meg på facebook:)

Da er det bare å ønske dere alle en fantastisk kveld!
 
Til neste gang:
Ha det godt!
 
Klem,
Chatrine

mandag, oktober 01, 2012

Instagram

 
Følg meg på Instagram.
(Klikk på linken over)
chatrine halvorsen
Jeg legger ut bilder der for dere:)
Kommer snart ut med nytt blogginlegg.
 
Siden jeg har ligget nede for telling lenge nå, så har det blitt lite med blogg. Brukne ribben, hals/bihule betennelse bla.
Stemmen min (for dere som kjenner den) er ugjenkjennelig. Det høres ut som jeg har vært på en whiskysnurr lenge nå...;) Samt at ryggen knekker til rett som det er.
Min sønn Christian sa til meg her om dagen: Mamma, du ble liksom gammel over natten...
Hørt sånt? ;)
 
Regner med at det kun kan gå en vei nå: OPPOVER!
 
Vi høres snart igjen!
 
Klem
Chatrine
 
P.S IKKE glem min facebook ChatrinesLivingDesign!