fredag, mars 30, 2012

Starten på Påsken 2012

Nytt bilde av Chablis i dag (dårlig mobilbilde igjen forresten;) Dere er vel egentlig drittlei hundeprat? Beklager at det blir litt av det for tiden;)
Men her kommer en siste på en stund;)
Chablis har blitt barbert både her å der under operasjonen. Magen er bar, halsen er fri for pels og et par steder på labbene. Halen er også skamklipt... Forresten...
Ho er vel den pommen jeg har sett med mest pels av alle. Jeg klipper hun ikke siden jeg syns hun er søt med MYE og LANG pels:) Ja, så: etter all barberingen ser hun slik ut:) Ikke nevneverdig verken tynnhåra eller korthåra. Ulldottens pels subber nedi gulvet:) Tøft!
Den lille bikkja på skarve 4 kilo har kommet seg supert. Hun er friskere enn noensinne. Hun har har hatt en syste i livmora siden ho va født som da etter 5 år hadde utviklet en kraftig betennelse, stakkar. Jeg hadde jo håpet på valper på henne, men det hadde mest sansylig aldri ville kunne latt seg gjøre. Om Chablis ønsker valper, ja da blir det adopsjon;)

Så er det Påske dere! 2012
For min del starter påsken med jobb lørdag og mandag. Så er det fri tirsdag til tirsdag neste uke. Gurimalla det skal bli godt! Jeg skal være hjemme og fiffe/vaske huset og kose meg masse! Interiørbilder kommer når de uønskede hybelkaninene er vekke:)

Kos dere masse i helgen!

Klem,
Chatrine

torsdag, mars 29, 2012

Vi er fri for sofa...

Jaja, så var vi fri for sofa i kveld... Bikkja har tatt over:)
(Bilde: dårlig mobil foto)

Vi sitter på pinnestoler å venter på helg og påskeferie. Det skal bli godt det: Påskeferie!
Jeg skal ha en hel uke fri. Luksus!!!

Bikkja Chablis har kommet seg utrulig fint etter strabasene hun har vært igjennom, det er supert! Så nå slapper vi for det meste av etter en del halvveis våken netter med henne. Huset gjennomgår en real opprydding til påske. Ikke bare kom lyset og solen, men også rotet og støvet... Ser mine 33(!) vinduer ikke hadde særlig godt av lys. Huff Stor vindusvask står for tur så snart været blir bedre og plussgradene kommer på plass.

Hører dere i sør har sommer. Min datter som bor på østlandet grillet i dag... Noe jeg velger å overse...;) Mens vi her i nord har mere sne i vente, masse sne. Det er lov å håpe at både yr og pent.no tar grundig feil. Jeg vil ha vår jeg også!

Go natt til alle dere!
Finfin ny fredag, og snart helg!

Klem,
Chatrine og Chablis

søndag, mars 25, 2012

Lyset

 Små glimt fra kjøkkenet mitt i dag. Lyset har definitivt kommet til nord, og det er helt fantastisk!
 LOVE  ♥ LOVE  ♥ LOVE ♥
Jeg elsker fargene solen og lyset kommer med. Alt ser så nytt og friskt ut! Selv de gamle blomstene på kjøkkenet ser nye ut nå. Den mørke falmede gulfargen er vekk.
25 Mars: Det er ikke riktig helt vår i Tromsø. Det sner som bare pokker. Det kommer vel en vår til nord også etterhvert:)


Tusen takk for kommentarer angående mitt  ♥ Chablis!
Hun er virkelig på bedringens vei. Hærlig kommentar jeg fikk av Christina:
Heia!! Så lenge siden sist!! Ser ut som hun har den beste pleie med green gate fat og pels! Hehe!!

Jepp, bikkja har Green Gate skåler (ja å innimellom Mano også;) Pelspledd å sove på, å det hele:)
Men så er hun jo gullet mitt og antageligvis Tromsøs dyreste hund... Å det krever jo sitt;) 
Mens matmor dropper smøret på brødskiva;) hehe Hva gjør man ikke for sine pelsdotter? :)
Noen kjøper Ipader/pc-utstyr og biler mens andre reparerer hunden sin:)

Ønsker dere en fin søndagskveld, og en super start på en ny uke!

Klem,
Chatrine

lørdag, mars 24, 2012

Fra "Sykestua"

 Chablis er tøff!
Bildene i dag er fra "sykestua"
 Ho har fått seg en sånn nydelig outfit. Godt den ikke var orange, for da hadde hun ikke passet inn i interiøret i stua;)

 Så var det det hærsens maset om maten. Blir jo litt lei det der........ Jaja, litt godt var det:)

 Chablis er tøff! Hun er en sta liten vovve. I dag har hun virkelig våknet opp fra dvalen sin. Spørsmålet blir nå hvordan jeg skal få holdt ho i ro? På sin siste luftetur kjeftet ho ut et par busser og en bil, jepp ho er tilbake i sitt ess. Tross døden nær for et par dager siden e ho i fullt vigør. Herreminhatt! Kansje er ho som ei katte med 9 liv? :) Da har vi i såfall 8 igjen;)
Outfitten er kun der for å beskytte såret for smuss og skit. Og det værste sorry-trynet ser ut til å være et tilbakelagt stadium.

Da senker jeg skuldrene litt og strikker og syr litt i kveld:)

Finfin lørdagskveld til dere alle!

Klem,
Chatrine

fredag, mars 23, 2012

Chablis

Søtnosen klarer seg godt:) Etter kontroll i dag var hun kommet seg uforskammet godt gjennom det hele:)
Hun knurra og prøvde å bite dyrlegen, så alt som normalt altså;)

Litt MYE smertestillende er hun på, så for det meste ligger hun med øynene igjen og sover.

Finfin helg til alle dere!

Klem
Chatrine og Chablis

torsdag, mars 22, 2012

Veldig galt, men godt til slutt:)

Lille elskede voffsen min Chablis har jo vært ganske så tufs og dårlig siden søndag.
Snakket med dyrlege søndag, vurderte å se ann tilstanden et par dager. I går var hun ikke blitt særlig bedre, jeg ringe dyrlegen og fikk en time i dag.
Stakkar, hun viste seg å være veldig syk lille nøstet. Livmor betennelse og 41 (!) i feber. Hunder skal ha ca 38. Nesten nyresvikt. Hun ble øyeblikkelig lagt på operasjonsbordet.
Livmor og eggstokker er borte, og dyrlegen er viss på at all betennesle er borte. I skrivende øyeblikk ligger hun å sover ut narkosen. Hun snorker, så det lover godt:)
Ja, så der ligger hun i sin nye "mumiedrakt" som hun skal ha på seg i 14 dager... Hun skal heller ikke røre seg de neste 2 ukene. Det blir jo lett... NOT... Det blir mye bur på henne stakkar. I tillegg skal vi jo sloss for å få i henne antibiotika i 10 dager, og smertestillende i 4. Det kan bli en utfordring det.
Whish me luck, med det;)
Ser det blir en lang natt. Må passe henne så hun ikke begynner å traske rundt her i natt på sine ustødige ben. Enn så lenge er hun kraftig medisinert på smertestillende, og har fått veske behandlig så hun ikke ligger der å tørker ut.

De neste 2 ukene blir det lite med håndarbeider, men mye med hund på fanget:)
Hva gjør man ikke for sine søte små på 4 labber:)

God natt til dere!
Klem fra ei som skal sitte våken hele natten;)

Chatrine


mandag, mars 19, 2012

Love this!Jeg har forelsket meg i Øyenstikker koppen min <3
Skulle ønske meg flere ting med samme mønster.
Denne følger meg rundt om i huset, ettersom hvor jeg oppholder meg:)
 Avogtil står den i det lille vinduet over sofaen. Fantastisk fin!


Lille voffsen Chablis har vært litt syk i det siste. Uvisst hva... I dag var hun med meg på jobb, og har blitt mye bedre. Stakkar. Hun har kansje spist noe hun ikke helt har tålt. Kansje?

Mandag, ny uke, nye muligheter:) Det nærmer seg påske med stormskritt. Tenk om været blir godt og man for første gang kan sette seg i solveggen å få noen uv-stråler på seg. Det hadde vært deilig det. Jeg og Malin (min kollega) pleier jo å ha det tradisjonelle påskerennet vårt. Håper å få det til i år også. Da renner vi til fots rundt hushjørnet til solkroken min med champis, vin og litt lett mat. Å såklart litt håndarbeider og pledd:) Da MÅ det bli en soldag for oss i løpet av påsken!

Ha en fin kveld dere!

Klem,
Chatrine

fredag, mars 16, 2012

KveldsbildeMin kveldsutsikt!

Jeg syr, fyrer i peisen, syr å koser meg. Snart en ny fiiiin kåpe!

FINFIN helg til alle dere der ute!

Klem,
Chatrine

torsdag, mars 15, 2012

Hvem sitter bak denne døren mon tro?...

 Joda, helt riktig: gutten i huset Christian:)

Øverst, innerst i loftsgangen har Christian sitt rom. Jeg er ikke der inne altfor ofte, men ser denne døra og plakaten en del. Utenfor rommet hans i den smale gangen har jeg mitt bibliotek av interiør magasiner. (til høyre går man inn på mitt syrom)
Plakaten til Christian er superkul! Den er kjøpt på GAME Tromsø. Perfekt til enhver 14-åring:)
Bortsett fra plakaten er gangen ellers ganske så kjedelig. Jeg har ikke gjort stort der. Maleånden kommer kansje tilbake til sommeren. La oss håpe det:)

Finfin kveld til dere!

Klem,
Chatrine

tirsdag, mars 13, 2012

"Tråkling"


 "Tråkling e litt oppskrytt, føle æ;)"

Ja.. så ønsker jeg meg disse skoene. Hadde vært perfekt til nykåpa! Måtte de bare få inn min str snart...:) Lekkre, syns dere ikke?
(asos.com)
Finfin kveld til dere alle!

Klem,
Chatrine

lørdag, mars 10, 2012

Heklekroken

 Jeg bare elsker øyenstikker telysholderen! Skulle kjøpe en til hadde jeg tenkt, men dem va fri:(
(kjøpt på kremmerhuset)
Heklekroken/systue. Godt en slipper å kjede seg:)

 Hekling pågår også, innimellom syingen. Kan jo ikke ha bare 1 prosjekt på gang;)
Dette er vel noe som skal bli en heklet jakke, med fuskepels kant. Og kansje enda flere heklede kapper nede, kansje...


 Beste hjelpemidlet når man hekler uten mønster: sikkerhetsnåler. De hjelper til så jeg slipper å telle.

 Bikkja er med, alltid! Supersøte lille Chablis, som trenger å stelles litt. Hun skulle både ha badet og vært klipt litt stakkar.

Angående sybystene mine: (jeg fikk ett spørsmål om de) De er utstillingsdukker fra en nedlagt butikk, fikk de for 300kr De er ikke stillbare, min passer klær str 38. Den lille er barn ca str 4-5-6 år.
Knappene til den hvite kåpa er fra stoffogstil.no

Da er det bare å ønske dere alle en fin kveld!

Klem,
Chatrine

Systue

 Stua (inkludert kjøkken) er omgjort til systue. Det ser forresten alltid ut som en sy/strikke stue hos meg når jeg tenker meg om;) Har funnet fram min gamle 5armede lysestake som har ligget i boden i årevis. Godt en ikke kaster alt, for nå syns jeg plutselig den var fin igjen:)

 Kåpa begynner å ta form.


 Knappene er bare rålekre! Det er bare festet med knappenåler på bildene. Gruer meg litt til å sy de hersens knapphullene. Vanskelig å få de perfekte. Noen som har gode tips?

Lurer litt på når jeg skal få brukt kåpa... Den er så lys og fin. Tenker at det fort blir flekker på den. Jaja, litt svinn må man regne med når man absolutt skal velge det lyse:)

See you soon!

Klem,
Chatrine