lørdag, januar 28, 2012

Lørdag:)

 Pc utsryret mitt (forige innlegg) er på plass, og virker:) Juhu!
I dag er det min frilørdag. Lørdags syslene mine ligger på bordet:) Masse nytt garn. Hærlig alpakka.
(bildene er tatt på kjøkkenet, som likner litt stue denne helgen:)


 Jeg skeier ut med iskaffe i mine nye fiiine bodum kopper. Jeg fikk 2 stykker av disse i bursdagsgave av min sønn. Som han har kjøpt helt på egen hånd forresten. Han har slett ikke så værst smak den gutten:)


 Spill på mobilen og tente lys hører også med til en frilørdag.

 Siste helgen i Januar. Vi kryper sakte men sikkert mot vår. Gleder meg allerede til våren, selv om vi må gjennom flere månder med snø først. Kansje interiør-lysten min kommer tilbake snart, har vært stille på den fronten lenge. Intet nytt her i huset gitt.
Ønsker dere en fantastisk fin helg!

Klem,
Chatrine

tirsdag, januar 24, 2012

Oppgradering;)

Så var det tid for oppgradering av mitt pc-utstyr dere!
Dette er hva jeg har fått så langt...

Ser den ikke flott ut? Min nye pc... ;)

Christians pc (som nå skal bli min) har gått utav dato ifølge gamer-verden. Han har kjøpt seg et nytt vidunder, og jeg er så heldig som har fått hans gamle. Haha:)
Ettersom jeg har forstått må man ha det nyeste innen pc`er for å holde kontakt med verden.
Osv, osv,osv......
Ok, Pc`en hans funker perfekt til min blogge verden, facebook og nyhetene. Nå skal den settes opp for mitt bruk. Jeg tar godt til takke med en velfungerende(?) pc. Litt smått med riper i lakken, en superliten skjem, og et gammelt tastatur. Jaja, sånn er det å være mor. Tusen takk Christian, du skal nå vite at jeg er storfornøyd med en ny pc. Ikke dårlig å arve fra ungene sine. Tyder det på at man har begynt å bli gammel???
Her jeg sitter nå på min eldrende og supervarme laptop gleder jeg meg meg stort til å få inn nytt fotoshop til bilde redigeringen på Christians gamle pc.

Oppfølging kommer;)

Klem,
Chatrine

søndag, januar 22, 2012

Fin LYS søndag!

Hærlig søndag dere. Jeg holder på med nytt lite prosjekt etterat den grønne kjolen ble ferdig. Kan jo ikke bare sitte her å tvinne fingre heller;) Har såvidt startet. Ser for meg en fin lys hekle/strikkejakke til våren.
Interiøret holdes i lyse duse lilla toner med pelsputer og pledd. Ikke noe nytt og spennende i øyeblikket. Liker de lyse og hvite fargetonene nå som mørket har forlatt oss. På ønskelisten står fortsatt en ny sofa... Å kansje noen nye stoler til kjøkkenet. Kansje blir det nytt i løpet av 2012
 Kaffe og godis hører med til en søndag:)


Til min bursdag fikk jeg en vakker orkidè av kjæresten min. En slik tror jeg ikke jeg har hatt før. Utrulig vakker!


Så tilbake til søndagsprosjektet (som kommer til å vare mange søndager til;) Har forresten nesten gått tom for serier å se på. Noen som har en anbefaling til ny serie?
Så må jeg få takke dere for koselig bursdagshilsninger til meg i forige uke. Tusen takk!
Angående mobilen: Takk for tilbakemeldinger! Jeg er så langt superfornøyd med den lille jeg kjøpte. Kan absolutt anbefale den!
Mobilblogg: Jeg fikk også et spørsmål angående om hvordan jeg fikk det til. Når jeg omsider fikk oppdatert blogger adm for min blogg, så var det lagt klart fra bloggers side. Der må man altså bare aktivere instillingene for mobil. Superenkelt. Takk til blogger som gjør livet enklere for oss bloggere som ikke er en mester på html koder og div:)


Nyt kvelden!

Klem,
Chatrine

SOL

 Vi har fått solen tilbake. Jippi!
Jeg vet ikke hvor mange minutter den er framme, men den lyser lenge på fjelltoppene i allefall. Dagslyset varer faktisk noen timer. Det er deilig. Sånn sett bortfra at støvet og de skitne vinduene viser all sin "glans"
Titter jeg ned på plenen ser jeg at jeg absolutt burde plukket vekk restene etter nyttårsfeiringen;)
 Jeg hører det snør der nede på østlandet. Hos oss har vi lite av den sorten, enn så lenge. Veiene er glatte da... Det å ta bilde uten blits i mørket er en katastrofe for mitt kamera.
 Men slik ser det titt og ofte ut vinterstid utenfor mitt hus. Denne bussen sto på tverra i svingen for et par dager siden. Stakkar... (bildet er tatt fra mitt stue vindu)

Søndag, den lateste dagen av alle. Helt perfekt! Jeg stresser ned i dag etter en uke med mye! Min bursdag som vartidlig i uken, sønnen min ble 14 år sist fredag. Hans badminton turnering har pågått i flere dager, og jeg har stått i kafeen. Kun et par timer da:) (heldigvis;) Jobben har tatt hele uka mi, helgen også. Neste helg... neste helg: LANGFRI! Gleder meg allerede. Nymobilen min har dessuten tatt mange timer siste uka. Hehe. Wordfeud-Block puzzle-Where`s my water... Ja med mange flere... Dilla på spill:)

Ha en superfin søndag dere!

Klem,
Chatrine

torsdag, januar 19, 2012

"Mellomstadie"


Nå som jeg ikke har vært på mobil siden ca 20 november 2011, har jeg kjøpt meg en sånn
" mellomstadige" mobil. Endelig kan jeg ringe, svare på mail osv. Jeg krangler stadig på min sony ericsson. Huff for en dårlig service de har!!!!
Samsungen fungerer perfekt så langt. Ikke noe fancy, men mer enn godt nok for pengene!
Sitter her med en smule mindre frustrasjon:) Kansje er samsung alternativet?
Kansje blir det permanent, vi får se.
Har der noen tips til mobil? Ja dere som ikke har Iphone da;) Søker en android verson av mobil altså.

Klem,
Chatrine

mandag, januar 16, 2012

41

I dag fyller jeg år. 41 i tallet:)
Det skal drikkes deilig kaffe og spises Amerikansk Ostekake.
Så får jeg brukt mine fiiine Mano kopper som jeg fikk til jul.

Ha en fin dag dere!

Klem,
Chatrine

søndag, januar 15, 2012

Mobilblogg

Da har jeg endelig fått oppgradert bloggen til en leselig mobil verson:)

Mobil ja... Det er jeg forresten fri for gitt. Har ikke hatt mobil siden november. Da min sony ericsson sluttet å lade gikk jeg med den tilbake til butikken. Joda det skulle være en enkel garantisak, og telefonen ble sendt inn. Etter flere uker kommer der beskjed fra verksted at jeg har herpet min mobil såpass at det ikke er fillene igjen, og de kan desverre ikke se at dette skal gå på garanti. Dessuten har jeg brukt uorginalt utstyr, som da har overbelastet mobilen. Hmmm.... Tja, hvis ladere som er orginalt med mobilen ikke er ment for å brukes: så JA da har jeg vel brukt feil utstyr... Hmmm... Og hadde jeg herpet mobilen såpass, ja da hadde jeg vel kastet den i søpla!  
Jeg sender mail til sony å lurer på hva i alverden dette er for noe? Der får jeg svar at jeg må ha mistet mobilen i gulvet med laderen i, dermed skadet lade kontakten. What???
Altså ingen hjelp der å hente. Foreløpig står jeg uten mobil, men låner Christians (stakkar) Wordfeud avhengigheten har tatt overhånd;)

Sony ericsson blir det i allefall ALDRI mere. For en ræva service, unskyld språket! Ikke nok med det, men i den samme samtalen fra butikken som ringte meg for å meddele at dette ikke var noen garantisak prøvde di jaggu å selge meg en my mobil med et nytt abbonement med bindingstid. Det ville være det billigste for meg. What? Nei nå må de gi seg! Frustrert!
Noen ideer om hva jeg burde gjøre folkens?

Jaja, setter meg ned med mobilen til Christian og spiller litt wordfeud mens jeg lar frustrasjonen koke.

Finfin søndagskveld til dere!

Klem,
Chatrine

Ny kjole i "Vintage look"

 Litt vintage-ish inspirert kjole ble det. Å ferdig ble den gitt;)
Faktisk så ble det 2 kjoler. En enkel som kan brukes alene, eller med hekle skjørtet over. Jeg elsker disse søte smykkene med roser i flere farger.
 Så hva skal man finne på av håndarbeide da mon tro... Kansje gjøre ferdig et av mine mange uferdige prosjekter?...

I dag skal huset ryddes litt, så det om mulig kan bli noen bloggbare nye bilder. Mørketiden holder stand, nesten umulig å få tatt fine bilder. Gleder meg virkelig til solen kommer tilbake. Ikke lenge til nå, et par uker kansje. Det likner ikke januar ute, i dag regner den lille sneen som er vekk. Grått og trist med andre ord. En fin dag til å være innomhus på:)

Ønsker dere en kjempefin søndag!

Klem,
Chatrine

lørdag, januar 07, 2012

Kuleste julegaven:) SMILY it is!

Jeg hadde ønsket meg i julegave en kost m stativ av min kjære kollega Malin. Å det fikk jeg gitt:)
SMILY :) sopebrett .
Knalltøft!
Her er min:

Og her er flere alternativer. Dulton sopebrett m kost kan man få i utallige fargekombinasjoner.


Nå må jeg finne en perfekt plass å henge det opp på.

Ha en super lørdagskveld dere!

Klem,
Chatrine

torsdag, januar 05, 2012

Nytt bloggeår 2012!

Da starter jeg på nok et nytt bloggeår. Et jubileumsår faktisk.
Når vi etterhvert nærmer oss sommeren fyller bloggen min 5 år!
Tenk dere det 5 år allerede. Det må etterhvert feires med brask og bram:)

Bloggen dette året vil inneholde både hus, hjem, interiører, hund og håndarbeider som alltids. Å litt personlig her å der.

Jeg skal etterhvert ha en aldri så liten oppussing på bloggen også. Nytt headerbilde må til. Man trenger å fornyes avogtil, ikke sant? Med mine data kunskaper kan det jo ta litt tid;)

Håper dere alle har hatt en strålende jul og nytt år. Det har jeg, en stille og rolig sådann. Koselig, koselig jul og nyttårsfeiring med god mat og drikke i godt selskap. Mer kan man ikke ønske seg.

Om en ukes tid skal jeg atter en gang feire min bursdag. 41 i tallet (oida!....)
En ny bursdagskjole er under konstruksjon. Bare en uke igjen, så jeg må skynde meg. Startet på denne i romjulen. Hekle skjørtet har kommet til under diverse filmer og tv-titting. Kjolen under (i grønt stoff) fant jeg på her om dagen. Så nå får vi bare se hvordan den kommer til å bli. Jeg får sette på kreativitets-bryteren i full fart:) Lykke til Chatrine! ;)Jeg slenger meg forran symaskina i kveld,
Dere må ha en superfin kveld!
Så sees vi masse i løpet av det nye året 2012!

Klem,
Chatrine