søndag, desember 02, 2012

WOW!!!

WOW!!!
For en knallstart på nettbutikken min!
 
Jeg må få lov å takke dere alle for fantastiske tilbakemeldinger på chatrineslivingdesign!
 
Var ganske så nervøs da jeg trykket på åpne knappen for butikken kl 10 i går. Alt gikk som smurt, og positiv respons kom med en gang. Denne desember er det MANGE som skal strikke mine designs. Jeg er både overveldet og ydmyk ikke minst. For en fantsatisk følelse jeg sitter med i dag. Tenk at så mange av dere ønsker å lage strikke/hekle plagg som er laget av meg. Litt surrealistisk faktisk. Nå er jeg lette og glad for at det gikk godt.
Med dette puffet sank ikke kreativiteten! Nå skal det lages masse nytt i framtiden.
 
Har dere ikke vært her enda, så ta en titt:)
 
 
Tusen takk igjen, og ha en fantastisk Advent søndag!
 
Klem,
Chatrine

6 kommentarer:

Randis side sa...

:) Gratulerer!!

Dagdrömmar sa...

hjärtliga gratulationer!! så många vackra designs du gjort.
~M~

mette sa...

Gratulerer! Herlig!

Randis side sa...

Har blogga om deg og ditt på min side :-)

Heidi sa...

Så flink og kreativ du er, gratulerer kjempemasse ;)

Anonym sa...

Hei. Så flott design! Gratulerer så masse. Veldig mye flott, men kan dessverre ikke hekle og da faller det meste bort. Håper du kommer med flere design og noe som kun er strikk?