lørdag, desember 08, 2012

Litt Jul i hus:)


 En liten smak av jul finnes det i huset:) 8 Desember på kallenderen og en fin vinter telys kopp. Syns den er litt jul-ish. Å da den obligatoriske adventstjærna såklart.
Mer jul enn dette er det foreløpig ikke hjemme hos meg. Å vent litt, joda det er hvit gløgg på benken;)
 Jeg har ikke rukket å tenke så mye på jul enda, har hatt masse med nettbutikken min. Det er jo gøy! Jul skal det bli i år også. Gleder meg stort til min datter kommer å skal feire sammen med oss. Hun var ikke hjemme sist året. Så det skal bli kos!
 
Strikking må til på kalde vinterkvelder. Dette er en kjole som kommer opp i 2013 kolleksjonen min:) Knallfine farger. Til uka kommer det masse garn til meg fra DuStoreAlpakka. Det skal bli SÅ gøy! Kjenner strikkelysten stiger enda mer!
 
Ta gjerne en titt innom:
 
Ønsker dere en fin advent lørdag!
 
Klem,
Chatrine

Ingen kommentarer: