fredag, desember 14, 2012

Jule "Moodboard"

 Juelpynten sniker seg sakte men sikkert inn:) Nå er det Julerosen som pynter opp på mitt kontor, sammen med bilder av mine vakre barn moodboardet mitt! Vakkert!


 Ikke noe er mer inspirerende enn å se på barn mens jeg jobber. Å julerosen er et vakkert innslag i hverdagen. Snart jul, men ikke riktig enda.
 Nytt er C koppen fra Arne Jacobsen på skrivebordet. Ikke nytt for oss interiør entusiaster, men nytt på mitt bord likevell:)

Om en uke lander min datter på Langnes i Nordens Paris for å feire jul sammen men oss. Som jeg gleder meg! Med våre 200mil adskillelse, er det ikke ofte vi sees, så det skal bli kos!
 
Julen nærmer seg, i mitt hus finnes det lite med nisser og den slags. Her er det god mat, og hærlig selskap som står i fokus. Par runder rundt juletreet... neida... Men... glitre skal det nok gjøre når lillejulaften kommer.
Interiør freak som jeg er har jeg aldri latt mine barn pynte juletreet. (uffda). Lenker og hjerter fra skole og barnehage kom aldri med der. (uffda). ;)
Min datter sa på tlf i kveld: Når du har pyntet juletreet mamma, da skal jeg sitte oppe til du har lagt deg å pynte det hele om med lenker, hjerter og dorullnisser. Så da kan du bare glede deg til å våkne julemorgen til et helt nytt tre!
Wow... Ser jeg må sitte vakt den natta:)  (les: Oh Yes!).
Skal nissen komme med julestrømpene, må jo ungene i seng tidlig, ikke sant?;) De kan jo ikke styre med det treet da...

Jul er jul, og hos meg så er det desverre jeg som pynter! Tror nok ungene koser seg likevell.
 
 Lillejulaften har vi alltids grøt med mandel. Å som sedvanlig er det jo spennende å se hvem som er den heldige.
Ett år her tenkte jeg at det var nå så kjedelig å vente på hvem som fikk madelen. Vi var 3 stk, jeg og de 2 ungene mine. Lagde en stor kasserolle med grøt, slengte i 10 mandler.
Så tenkte jeg: La oss se hvem som får flest, uten å informere noen om at det var mer enn 1 mandel;)
Hadde dere sett ansiktet til ungene der de prøvde å gjemme den ene mandelen etter den andre under tunga hadde dere ledd dere ihjel!:)
Etter opptellingen fant vi 8 mandler, 2 var spist uten å vite det (haha) Å til slutt fikk vi en stor latter og premien ble delt!
Mine unger glemmer aldri dette, noe de syns var knallbra. Når de engang får unger skal jeg inviterere alle på grøt til lillejulaften igjen. Ja, å kansje øke mandelmengden;)
Anbefales!:)
 
Ha en superfin siste helg for julehelgen!
 
Klem,
Chatrine
 
NB: Bilder av Barna: Fotograf: Chatrine Halvorsen Styling: Chatrine Halvorsen Hår og MakeUp: Chatrine Halvorsen

2 kommentarer:

snakkemunn sa...

Tror nok at det er vakkert når du har pyntet. Det er ikke alltid det passer inn med alt det barna lager hahaha.... selv om for noen er det det vakreste. Fint at alle gjør det ulikt. Kos deg ikveld. ;-)

marremorr sa...

Ja, visst är julrosen fin! Det är min favoritblomma!=0)