lørdag, november 24, 2012

Stille før "Stormen"

 Ja nå er det "Stille før Stormen" dere!
Hjemme hos meg jobbes det med nettbutikk. Omg jeg trodde det skulle være lett... Oh no! Det er det ikke. For at alt skal fungere å være perfekt.... MYE arbeide!
Har ikke engang kommet meg dit at det snart er jul. Advent er på trappene. Min advent kallender i år til ungene mine er: Hjelp til flybillet til Ine og samboeren for at de skal komme hjem til jul. Christian får den samme summen i penger. Ingen kul innpakning å vise dere i bloggen. Ingen gråpapir med fint bånd.
Ungene blir voksne og pakkene blir slett ikke de samme. Jul skal det bli, i år også:) Denne med alle mine unger, 2 stk i tallet. Koselig!!! Sist jul var det bare 1 av de. Så dette året kommer begge:) Gledes! Som tradisjon tro, starter advent med hvit gløgg. Jeg må ikke glemme stjerna som skal henge i vinduet;)
Dette året blir en spesiell advent. Jeg har starter opp min egen nettbutikk, med mine egne design. En laaaaang drøm går i oppfyllelse! Med begge barna i hus og mine kreasjoner tilgjengelige for alle dere der ute. Hva mer kan jeg ønske?
 
Joda ok, en I-mac, en I-pad, en I-phone... Alt i hvitt selvfølgelig! En ny SOFA, et nytt kontor!Skrivebord og stol... En kokk, en som vasker huset mitt, klærne IKKE minst!, en som fixer resten. Ja å en liten "jeikøssi" i hagen;)
 
Det var vel en liten ønskeliste dere?
 
Jeg tenker jeg og ho "musse" Chablis må stå får fin-ulla, å juletradisjonan sjøl;)

Advent og jul for meg blir som alle deres: "Same prosidure as last year miss "sølfi"
Koselig det:)
 
Kos dere!
 
Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Hei hei :) Til lykke med åpning og håper det blir masse salg :)

Jeg bare lurer på det gavekortet på kr 1000 jeg vant i din give away fra House of Oslo for lenge siden. Det har fortsatt ikke kommet noe epost til meg. Har jeg blitt glemt ??? :)

mvh Mette

EllenSand sa...

Jeg hiver meg på den ønskelista.
Ellen :D