lørdag, november 03, 2012

Lavender Princess

Lavender Princess er navnet jeg har gitt denne søte søte jente kåpen/kjolen:)
Den passer til en jente på ca 4-6 år.
Jeg har hatt det gøy med denne, litt vemodig at den er ferdig... Det kommer mønster i desember i nettbutikken min som snart åpner:)
 
Som jeg elsker å hekle disse knottene. Blir heller aldri lei av å sy de små knoppene. Må nok lage noe annet med knotter snart.
 
Da var det lørdag igjen. Tiden går så altfor fort syns jeg. Det har gått litt over 4 mnd siden jeg jobbet i salongen. Husker dere at det var brann i bygget og salongen ble vannskadet. Den er ikke oppe å går enda. Skal ikke stikke under en stol at jeg koser meg med å være hjemme. Nå håper jeg på at jeg kan leve av mine strikke/hekle designs i framtiden. En smule lei av å klippe folk etter 24 år i den bransjen.
 
Kos dere masse på en vinter lørdagskveld!
 
Klem,
Chatrine 

5 kommentarer:

The French Bear sa...

You are amazing!!!!! It is so beautiful!
I would love a blanket just like that, my favourite colors!!!
Hugs,
Margaret B
xxx

Yüreğimin İklimi sa...

very nice cardigan

Min stil sa...

Wow, denne var jo usedvanlig nydelig da. Hadde vært perfekt til min lille snuppe på 5 år :) Gleder meg til å se nettbutikken din. Har foresten lagt meg til som følger, og gleder meg til å se mer. Du er utrolig dyktig og skikkelig tøff som tør å følge drømmen din og starte med det du liker å holde på med. Skulle ønske jeg var like tøff ;)
Mvh Susanne

Min stil sa...

Har foresten en liten award til deg på bloggen min, hvis du vil ta imot den ;)
Ha en fin kveld videre.
:) Susanne

mamma i nord sa...

Å den er bare så nydelig.

Må nok strikke denne til min snart 8 åring.
Hun er heldigvis så smal att det eneste jeg trenger er å forlenge plaggene :-)

Ønsker deg en fortsatt god helg.

Klem Tanja