fredag, november 09, 2012

Du Store Alpakka

Go fredagskveld dere!
 
Her i stua er det gøy om dagen!
I dag kom de første garnprøvene hjem til meg fra Du Store Aplakka.
Dette fantastiske garnet skal bli til fiine garnpakker til mine designs.
Ikke minst kan jeg nå frotse i fantastiske garn til å lage masse, masse nytt i året som kommer. Det skal bli så gøy! Idèene stopper ikke med dette. Nei, dette er bare begynnelsen. Hjertet mitt kommer til å stoppe opp ett øyeblikk når jeg lanserer CLD i egen nettbutikk 1 Desember.
Omg... grue/GLEDE meg:)
 
Ha en superfin helg!
 
Klem,
Chatrine

2 kommentarer:

Hilde sa...

Så fantastisk at du tar steget og starter opp! Misunner deg den! Har tenkt i lignende baner noen ganger, men her skorter det på motet! Utrolig flotte kreasjoner du lager. Spørs om ikke jeg må prøve meg på å lage noe en gang. Ha en nydelig helg.

Anonym sa...

heihei jeg er en strikkeglad dame fra lofoten,som synes bloggen din er superflott. håper du selger mønster også uten garnpakker. jeg kan ikke bruke bla alpakkagarn pga eksem, men kunne jo godt å tenkt meg å kjøpe mønster av deg. lykke til med nettbutikken. jeg følger med på deg:))