mandag, oktober 15, 2012

Workshop day:)

 Hei igjen dere!
I dag har jeg hatt en lang jobbedag. Workshop day! Kvelden er enda ung, så det blir nok jobb til langt på natt:)
Alle mine designs og mønster skal på plass. Samtidig jobber jeg med en strikkekolleksjon til jenter. Denne lanseres i 2013, GLED DERE! Hvor gøy er det ikke å strikke til lille snuppa i familien! Det syns i allefall jeg:) Storkoser meg med strikkeplagg til små prinsesser. Har desverre ingen små jenter å prøve på for hånden, må klare meg med lille Mille. Prøvedokka:) Som har besøk av den store til høyre, kledd i en av mine favoritt designs for anledningen:) 
 Litt fint må man jo ha det rundt seg, i vinduet står vakre tørkede Hortensiaer. LOVE sier jeg bare!Iogmed at det jobbes hardt med å få opp nettbutikken og mønster til dere som vil strikke, så blir det for øyeblikket lite tid til annet. Som feks Interiør;) Men jeg har jo hele 404 innlegg om akkurat det temaet: Interiør. Gå til høyre på siden klikk på Interiør under mine etiketter, så finner dere huset mitt der, eller på bildet til høyre med tittel Her er mitt hus:)
 
Til vi sees neste gang:
Kos dere!
 
Klem,
Chatrine

4 kommentarer:

EllenSand sa...

Jeg må bare si at jeg gleder meg til 1. desember. For det er da det braker løs, ikke sant? Du lager utrolig flotte strikkemønster. Tingeling-mønsteret er noe av det vakreste jeg har sett. Jeg bare Må ha det! Den brune jakken var også helt nydelig.
Tine Solheim har fått en farlig konkurrent!

Ellen :)

Koselig koselig sa...

Du er flink asså!
Si meg, er det ikke mer frisørsalong nå eller? Kun design som gjelder?
Uansett stå på og heia flinke deg!!!

Siddis back home sa...

Så flott, gi beskjed om du trenger en prins eller prinsesse modell da, jeg har en av hver!

Anonym sa...

Wow, første gang jeg er innom her. Utrolig hvor flink du er. Kan du si meg hvor jeg får tak i disse mønstrene? Er de tilsalgs i butikkene her i nord?
Mvh Beate